CS65 - TS35 Bot ATIYORLAR !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: GokTURK GAMING
- İletişim:
Forumdaki bana iftiralarin saygisizca ve uslubsuzca yorumlarini report ettim yetkililer ilgilenecek
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 847
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
@darbe456 tamam dostum sıkıntı yok sen böyle ithamlarla hala ve hala suçunu kabullenmessen kapanır o serverin hala itiraf etmiyorsun beni yalancı durumuna düşürüyorsun ama göreceksin.
he yorumlarda girdiğim ts3leri sormuşsunuz kendi ts3 üm ts99 daydım ts35.csduragi.com daydım. ortadakini hatırlamıyorum
he yorumlarda girdiğim ts3leri sormuşsunuz kendi ts3 üm ts99 daydım ts35.csduragi.com daydım. ortadakini hatırlamıyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Son ip bloğunun degistirilebileceği ne yazık ki bir gerçektir. 2 botta son 5-6 hanenin degisebildigini görmedim fakat öbürleri olabilir. Böyle şeyler biraz tuzluya mal olsada ayni bilgisayardan farkli ip girisi saglanabilmekte veyada birden fazla bilgisayarla ayni modem üzerinden.
Linklerini gizle |
-
dostum bahsettiğin şey çok farklı birşey adam deciacted serverle makina açıyor makinasına windows kurup bot programı yüklüyor serverine bot atıyor ilk 3 blok aynı son ipleri farklı aynı yerden hizmet geldiği için.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@dozean krdsm sen iyimsn .D dcden windows kurmak ne dc linux makina dilmi zaten
Linklerini gizle |
-
@darbe456 kardeşim forum burası sana küfretmek istemiyorum kendimi senin seviyene indirmek istemiyorum hırlama zaten ortaya çıkıcak herşey konuyu başka yerlere çekme emin ol ÖMER TELLI senden daha iyi biliyor bu işleri @redarmygaming konuyu kitleyip ÖMER TELLİ'ye iletirmisin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@dozean uslubundan yaşın belli olmakta zaten reportluyorum her mesajını hakaretını uslubunu emın ol
Linklerini gizle |
-
peki ozaman ben diyorum ki bu konu yalan ise serverimi kapatın.
sende desene hadi bu konu doğruysa serverimi kapatın diye varmı öyle bir yürek ?
( bu arada yukarda arkadaş bana aşada 3 tane cs simgesi var serverimi botla dolduruyor dedi ondan sonrada afk atan adamlarım filan dedi ondna sonra öğeyi denetle dedi yalanlamak için demediği şey kalmadı size kalmış değerli Ömer TELLİ. )
sende desene hadi bu konu doğruysa serverimi kapatın diye varmı öyle bir yürek ?
( bu arada yukarda arkadaş bana aşada 3 tane cs simgesi var serverimi botla dolduruyor dedi ondan sonrada afk atan adamlarım filan dedi ondna sonra öğeyi denetle dedi yalanlamak için demediği şey kalmadı size kalmış değerli Ömer TELLİ. )
Linklerini gizle |
-
orası k ile bitmiyor çarpı işareti var ordan öyle gözükmüş ts3.doganaynetwork.com adresindeydim.Ktalko yazdı:Cs'de Bot Kastığınızı İma Ediyor. Sizin Dediğinize Bakarsak 3 Tane Ts Serverine Bağlı. 1'i Sizin. 3/2 Yani 2 Kaldı. 1 Tane Sonu K İle Bitiyor Oraya Kadar Gelmemiş Kaldı 3/1 Diğeride Kendi Sunucusu Olabilir. Ancak 1 Tane Kalıyor.darbe456 yazdı:Arkadaşın ilk ssine dikkatlı bakarmısınız adını gizlemiş ve cs iconlarına bir bakın 3 tane cs acık arkadaş kendı bot kasıp iftira kasıyor sanırsam
Linklerini gizle |
-
1- crackı sevmem
2- sevmedim için iftira atamam
3- ssler bence bellı 6 7 kısının aynı ıp uzerınden gıtılmesı sacma crack de makıne satıyor zaten dozeanın dedıgı konu dogru olabılır
2- sevmedim için iftira atamam
3- ssler bence bellı 6 7 kısının aynı ıp uzerınden gıtılmesı sacma crack de makıne satıyor zaten dozeanın dedıgı konu dogru olabılır
Linklerini gizle |