MERHABALAR BUGÜN CS55 TARAFINDAN REKLAM YAPILDI BEN CS68 ORTAĞIYIM CS55 İN TS İPSİNE ÇAĞIRDILAR ÇAĞIRAN KİŞİ ortağımın NİCKİYLE VE KİMLİĞİYLE GELİP ÇAĞIRIYOR https://hizliresim.com/oXo72R SS TE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ CS55 İN TS İPSİNE GİTTİĞİMİZDE ORDA kaan diye biri var ve reklam atıyorlar. Rus ve Fako diye kurucuları var isterseniz gidip ts iplerine bakabilirsiniz halen ortağımın nickiyle ordalar ve o nickteki kişi kurucu gibi birşey
amazonjb.tsdeyiz.biz = Reklam atan ts3 ip
ts3.wildfireailesi.tk = Benim bulunduğum ts3 ip
cs55 reklam yapıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
cs55 reklam yapıyor
reklam işlerini csduragi karışmıyor die biliyorum fakat tozu kacarsa şikayet bölümüne konu açabilirsiniz
En son Ayaz Hepyek tarafından Cum Nis 19, 2019 8:45 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
cs55 reklam yapıyor
1 konuyu yanlış yere açmıssınızErenPatates yazdı: Cum Nis 19, 2019 8:42 pm MERHABALAR BUGÜN CS55 TARAFINDAN REKLAM YAPILDI BEN CS68 ORTAĞIYIM CS55 İN TS İPSİNE ÇAĞIRDILAR ÇAĞIRAN KİŞİ ortağımın NİCKİYLE VE KİMLİĞİYLE GELİP ÇAĞIRIYOR https://hizliresim.com/oXo72R SS TE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ CS55 İN TS İPSİNE GİTTİĞİMİZDE ORDA kaan diye biri var ve reklam atıyorlar. Rus ve Fako diye kurucuları var isterseniz gidip ts iplerine bakabilirsiniz halen ortağımın nickiyle ordalar ve o nickteki kişi kurucu gibi birşey
amazonjb.tsdeyiz.biz = Reklam atan ts3 ip
ts3.wildfireailesi.tk = Benim bulunduğum ts3 ip
2 yetersiz kanıt
3 reklam işleriyle yanlış bilmiyorsam csd ilgilenmiyor
4 kurucusuyla konusmaya çalıstınızmı
Linklerini gizle |
-
cs55 reklam yapıyor
kurucusuyla konusmya çalıştık ama banladılar zaten şuandada cs55in ts ipsine giderseniz orda ortağım ''-кααη-''
ın nickiyle olan bir kurucu var hatta ''-кααη-''
ın nickiyle girerseniz olayları çoğunuz anlarsınız

Linklerini gizle |
-
cs55 reklam yapıyor
dostum şikayet bolumu açık kanıtların yetersiz artı kullanıcı hatası banlamanız gerekirErenPatates yazdı: Cum Nis 19, 2019 8:45 pm kurucusuyla konusmya çalıştık ama banladılar zaten şuandada cs55in ts ipsine giderseniz orda ortağım ''-кααη-''ın nickiyle olan bir kurucu var hatta ''-кααη-''
ın nickiyle girerseniz olayları çoğunuz anlarsınız
Linklerini gizle |
-
cs55 reklam yapıyor
peki tamam ordan göndermiş ortağım konuyu kapatabilirsiniz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90