cok yanlıssın kardeşim çok . . .jumple01 yazdı:Panel Mesuliyeti Size Ait. Bence Ömer Beyin Kabul Etmemesi Tarafındanım.Alt Paneli Zorlami Verdirtdiler? Vermisinki Demekki Mesuliyeti Kabul etmissin.Furkobaba yazdı:Sayın CSD Yöneticileri,
Dün itibari ile 3 adet ip adresim kapatıldı bu konu hakkında ne kadar ben yapmadım desemde kapattınız bu kadar basit olmamalı 3 adres diyoruz para diyoruz o serverde oynayan harçlıklarıını biriktirip bana yolladığı paralardan bahsediyorum 50 tl karşılıgı asistanlık alıyor paneli veriyorum sonra saldırmak isteyen bir arkadaş tsye geliyor çocukdan kurucu adıyla paneli acilen istiyor [alt panel bakın] anında farkettigim an panellerini siliyorum sonra bu aynı arkadaş cs55e giderek orda anapanelini çalıyor aynı yöntemle ordan ömer beye küfürü basıyor cs55in anapaneli kapatılmıyor saten daha önceden bildirim açılmış panelimiz çalındı diye bu sebepten dolayı anapanel kapatıyor bu saldırı yapan arkadaş benim alt panellerimden birine giriş çıkış yaptığı yüzünden bütün kabahat bana patlıyor. Dediğim gibi hakkımı aramak istedim forumdan yasaklı üye yaptınız facebookdan engellediniz ama gerçekten hakka girdiniz bu kadar basit bi hale geldi ip adresleri benimle tutuşmuyor ne alt ne üst panelimden size karşı küfür edilmiyor sadece o çocuk bizim servere saldırı atacağı an alt panele giriş çıkış yaptı diye bütün serverlerimi kapattınız bu konu hakkında başka bişey demiyorum bundan sonrada yazmıyacağım ama dediğim gibi ben bugüne kadar sizden tek uyarı almadım bi dakika saldırı yapan cs55in panelinden size küfür edilmiş ve cs55 zaten bildirim açmış buyrun: sikayet-bolumu-f27/ust-panelim-calindi- ... hilit=cs55
gerçekten haksızlıga uğratıldım bunu haketmiyordum ama dediğim gibi facebookdan forumdan engellemekle olmuyor orda hak var bunu belirtmek isterimki benim üzerime oynanan bir oyundu burda saten saldırı olucagına dahil size belirti yapılmış.
dahada foruma yazmıyacağım iyi oyunlar.
TARAFIMCA UST PANEL MAIL ADRESIM; furkan_baran_@hotmail.com
[@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta @redarmygaming
CS38-CS35 Kapandı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
CS38-CS35 Kapandı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 12
CS38-CS35 Kapandı
kardeşim şöyle söyliyeyim bak bugüne kadar tek kişiye küfür etmemiş adamım cs84ün sahipleri yazarsa anlar adamlar bana saldırı yaptı adamlardan helallik isteyip yollarımı ayıran adamım ben fakat csduragında hani uyarı mahyetinde sunucu sıfırlayabilirdi daha dikkatli olmamız için ne bileyim cs35 alt panel giriş çıkış yaptı hadi diyelimki orayı kapattı tek kalemde 3 ip ve içinde para dolu hesap kapanmaz kardeşim kimse burda bunu kaldıramaz anlatabiliyormuyum csduragına ben sürekli panelde yedek kalsın diye para atarım uzun vadeli düşünüyorduk cs35i ben 5 gün önce satın almıştım 300 TL burda herkez şahit şimdi isteyen istediği kadar konuşsun aynısı sizin başınıza gelse ben sizi bilemem banane saldırı atan bi adi yüzünden benim tek kalemde 3 serverim gitti bu ne demek yarın bir gün anlarsın. csduragı sorabilirdi hani böyle bişey varmı yokmu veya kapatırken bana bi bildirebilirlerdi gece saat 3-4 gibi bütün iplerim kiralıga çıkıyor daha kiralarını 3-5 gün önce ödedim hepsinin yapmayın gözünüzü seveyim.FearLess yazdı:Her iki tarafta haklı ama CSD daha haklı çünkü panel açılan yerde yazılıyor. Fakat arkadaş bunun olcağını böyle bir şerefsizliğin yapılacağını nerden bilebilirdi?
Çok iyi IP'ler kaybetti arkadaş bir mahlukat yüzünden. (@jumple01 aynısı sana yapılsa canın acımazmı bide 300 tl fln vermiş, ben intihar ederdim) - (şaka şaka)
Fakat tabiikide CSD Yonetimi işini bilir

Linklerini gizle |
-
CS38-CS35 Kapandı
@Furkobaba Kardeşim sabır et, umarım OMER TELLI TKRR SENI BANLAMAZ VE BU OLAYA COZUM BULUR
Linklerini gizle |
CS38-CS35 Kapandı
Server pro vs ise yonlendir bize ne kadar gunu kaldiginida ilet gerekeni yapariz olmadi o kucuk arkadasa.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 127
- Server Ip/DNS: cs79.csduragi.com
CS38-CS35 Kapandı
aynı durumu ıza ettım benderedarmygaming yazdı:Server pro vs ise yonlendir bize ne kadar gunu kaldiginida ilet gerekeni yapariz olmadi o kucuk arkadasa.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
CS38-CS35 Kapandı
hocam konuyu taşımayın ömer beyin görmesini istiyorum daha sonra taşırsınız 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CS38-CS35 Kapandı
@Furkobaba nakit de sıkıştıysan hesap numaran varsa at gün içerisinde yardımcı olmaya çalışırım.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
CS38-CS35 Kapandı
hocam ne nakitte sıkışacam eyvallah hani o serverlerde emekler vardı çocukların hakları vardı ve tabi klan arkadaşlarımın hakları hep birlikte büyüttük kiralarını ödedik kapatmayacaz diye yeminler ettik eyvallah hepinizin ilgisi alakası için gerçekten çok teşekkür ederim fakat iplerimin iadesini istiyorum gerekirse 500 lira daha ödeme yaparım ama iplerimin iadesini ve emeklerimizin çabalarımızın serverdeki insanların hakları için ip iadesi istiyorum tek isteğim bu
@noeldayi

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CS38-CS35 Kapandı
iplerin iadesi olmaz diye düşünüyorum satılmış sonuçta para iadesi olurmu bilmem işiniz zor kolay gelsin son söz ömer beyin.
Linklerini gizle |