Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CS34.Com Hakkında.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Devir şikayetlerine konu açıp onayını beklemeden buraya da açıyorsanız sizin amacınız başkadır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FearLess

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen FearLess »

Ya zaten [@Bilinmeyen Etiket] geldiğinde herşey belli olur pluginden ya da kasıtlı olarak değişmişse Ömer bey gereğini yapar ama @Yek'-ta Haklı Sanki Çok Aceleyle Peşin Hüküm Açılmış bir konu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bilalgecer47

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen bilalgecer47 »

Boş konu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Wal3x*

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen Wal3x* »

vburakustunel yazdı: Sal Nis 20, 2021 6:23 pm
Wal3x* yazdı: Sal Nis 20, 2021 6:22 pm
Skip yazdı: Sal Nis 20, 2021 4:52 pm
Bu Arada Sunucu Ayarlarından Sunucu İsmini Değismemde SIkıntı Yok İstersem Samsunlu Gitti Yaparım Istersem Bakımdayız Yaparım normal bır durum
Clan Ismı Değişmem Yasaktır Onuda Belirteyim
Bunda bir durum yok zaten dediğin gibi clan ismi Dark Professional olduğu içni şikayette bulundum bunde
Eklentilerden kaynaklı bir durum. Daha önceden modu bende kurmuştum server ismini otomatik değiştiriyor.
web**** sitesinden bende server isim değişme plugini alıp dendim gt de değişmedi ama aynı pluginmi bilmem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen ulyoS »

Farklı bir firmadan ip çekmek yasak değil zaten aynı modu kurmak yasak
Ne kadar da kesin konuşuyorsunuz öyle, bunca zamandır buradayım 5-6 aydır yokum yeni kurallar mı geldi görmedim açıkçası. Farklı firmadan ip reklamını yapmadığın ve CSD bünyesinde kazandığın oyuncuyu çekmediğin sürece serbest örneğin X firmasından maç sunucusu alırsın, daha kaliteli dersin maçtan maça girersiniz bu normal. Bunun dışında ts-dc gibi yerlerde reklamını yapamazsın ki, aynı modu da kurarsın. İstediğin modu kurarsın hatta.

Bu konunun açılması gereken yer "Devir Şikayetleri" yeridir, buraya açmanız bana garip geldi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Skip

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen Skip »

Wal3x* yazdı: Sal Nis 20, 2021 6:12 pm
Skip yazdı: Sal Nis 20, 2021 4:53 pm
Wal3x* yazdı: Sal Nis 20, 2021 1:20 pm Merhaba forum üyeleri,
CS34.Com Server İsmi AyyildizClan Jailbreak'tı Sonradan "SAMSUNLU GİTTİ BU FLİM BURDA BİTTİ" Yaptılar server ismini gece 00.00 civarında "[FreeVIP + X6EXP]Dark Professional | Zombi Escape | DPSC" Yaptılar server ismini bügünde " [FreeVIP + x6EXP]AyyildizClan | Zombie Escape | Adminlik Ucretsiz" bununla değiştirmişler. WhatsApp'tan yazdım ancak geri dönüş olmadı Server ismi değişiminde CsDurağı'nın izni varmı yoksa ortada devirmi var Cs34 Paneli İncelemeye Alındımı ?

Ayrıca CsDuragi harici bir firmadanda ip kiralanmış aynı mod olması yasak diye hatırlıyorum.

Resim
Csduragi Harıcı Bır Fırmada İpimiz Yok gametrackerdan Aratırsanız Cs34 ve Cs57 Cıkacağını Görebilirsiniz.
Farklı bir firmadan ip çekmek yasak değil zaten aynı modu kurmak yasak. Gece 00.12 de hem gt de hemde csd serverlistte baktığım zaman server ismi dark professional yapılmıştı zaten direk ss leri alıp whatsaap destek hattına attım ki zaten panel incelemeye alırınırsa belli olur.

Pluginleri alsan bile serverin direk ismi "[FreeVIP + X6EXP]Dark Professional | Zombi Escape | DPSC" yapıldı bunun pluginle alakası yok direk birisi eliyle değiştirmiş pluginler ile gt de isim değişmez

Dediğim gibi panel incelemeye alınırsa devirmi değilmi belli olur.

Pluginleri alsan bile serverin direk ismi "[FreeVIP + X6EXP]Dark Professional | Zombi Escape | DPSC" yapıldı bunun pluginle alakası yok direk birisi eliyle değiştirmiş pluginler ile gt de isim değişmez . Plugınle Alakalı Tabı Hıc Multipowerın Paylastıgı Modu Kurduysan ? Attıgın Ssdede Dark Pronun İpleri Dısında BIrsuru Aynı Isımde Server Var O zaman Bunlarada Laf At Ellede Yapabılırsın Fakat Farkettıysen Hepsının Ismı Aynı Neyse Senınle Hıc Tartırsmıycam Nıyetın Bellı Ztn

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

patronbeyys

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen patronbeyys »

Wal3x* yazdı: Sal Nis 20, 2021 6:36 pm
vburakustunel yazdı: Sal Nis 20, 2021 6:23 pm
Wal3x* yazdı: Sal Nis 20, 2021 6:22 pm

Bunda bir durum yok zaten dediğin gibi clan ismi Dark Professional olduğu içni şikayette bulundum bunde
Eklentilerden kaynaklı bir durum. Daha önceden modu bende kurmuştum server ismini otomatik değiştiriyor.
web**** sitesinden bende server isim değişme plugini alıp dendim gt de değişmedi ama aynı pluginmi bilmem
o adamın orj pluginler yanlış hatırlamıyorsam csduragi formunda paylaşıldı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen DarkThrone »

O Plugini zamanında bende kurdum server ismi otomatik değişmişti. Olabilir bence öyle bir şey. İyi Forumlar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

multip0wer
Server Ip/DNS: 213.238.173.68
Clan İsmi: Dark Prof
İletişim:

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen multip0wer »

Herkes yazmış eklentiden dolayı diye, uzatmanın alemi yok. Paylaştığım bir moddaki eklenti event zamanlarında sunucunun ismini oto değişiyor. Paylaştığım yerde eklentide gerekli satırları verdim zaten değişecek diye. Konu kapanabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Wal3x*

CS34.Com Hakkında.

Mesaj gönderen Wal3x* »

Yek'-ta yazdı: Sal Nis 20, 2021 6:24 pm Devir şikayetlerine konu açıp onayını beklemeden buraya da açıyorsanız sizin amacınız başkadır.
Sizin gibi bir kaç kişi daha yazmış amacınız başkadır diye sadece ortada devir varmı diye öğrenmek istedim ve şikayet ettim 3 aydır ip çekmek için bekliyorum ve sonunda ip çektim onuda kullanamadan 1 saat sonra ip düştü herkes gibi bende ip bekliyorum eğer ortada devir işlemi olsaydı gidip kartıma para yüklecektim saat 19.00 da yasak olduğu için.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli