Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs29 hakkında.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Cs29 hakkında.

Mesaj gönderen Özcan Örs »

1 ay oldu veya olmadı cs29 a YÖNLENDİRME aldık ama şunu kesin olarak diyebilirim YÖNLENDİRME almadan önce daha çok kişi geliyordu YÖNLENDİRME gelmesi bize hiç bir artı sağlamadı. Ana panelden yazıyoruz bize verilen cevap sorunsuz çalışıyor peki biz neden bunun farkında değiliz tamam tüm oyuncular bize gelmez ama hiç oyuncu akışı yok yani YÖNLENDİRME yok desek yeridir. Şimdi kalkıp burda kimse alttan boş boş yorum yapmasın Ömer telli den cevap bekliyorum başka kimseden beklemiyorum server ile ilgilenelim diyoruz server a oyuncu akışı olmuyor sonra kalkıp server a klan oyuncularımız bile girmiyor ne yalan söyliyim benim bile giresim gelmiyor ama yani para veriyoruz o kadar ama hiç bir şekilde dolmuyor server 1 kere dahi 30 olduğunu görmedim anca iceworld16 açınca doluyor oda PRO ya gelmez yani artık bardağı taştı yazmayalım yazmayalım dedik ama olmuyor yani verdiğimiz emeğe yazık oluyor lütfen mantıklı bir cevap verin.

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Cs29 hakkında.

Mesaj gönderen OPC Line »

Burası herkeze açık bir FORUM. Ömer Telliden mesaj bekliyorsan panelden yaz veya gmailden yaz. Yönlendirmede oyuncuları satın almıyosunuz. Gelen gelir gelmeyene de niye gelmedi diyemezsiniz. Demekki gelen playerleri tutamıyosunuz serverde

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Cs29 hakkında.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Yönlendirme sunucunuzun dolmasına etki ediyor ancak her zaman serverınızı fulleyecek vs diye bir söz kimseye vermiyoruz.

ice açınca doluyor proya gelmiyor demişsiniz, ne yapmamızı bekliyorsunuz oyuncuyu serverınıza çivilememizi mi ? Beğenmiyorlar demek ki çıkıyorlar bu kadar basit

Yönlendirmeniz sorunsuz olarak çalışmakta, memnun değil iseniz uzatmazsınız yön bekleyen o kadar insan var en azından onlara yer açılmış olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli