CS29 Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
CS29 Hakkında
Nesli Tükenecek Bu küfür edip saldiri Yapanlarin . [2 i 3 cocuk sürüsü]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1065
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
CS29 Hakkında
Aslında panel saldırısı tamemen suncu sahibinin hatası panelini koruyamiyorsan user.iniye geç pluginlerinide forumdan yardim alarak yap bitti ama anlamiyor işte yapicak bişey yok.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
CS29 Hakkında
hala o sv doluyorsa Benim sayeme doluyor gidip oradan Kurucu alacam yoksa yönlendirmeyi iptal ederim 

cs29 ne sesleniyorum kardeşim serverin doluyorsa benim sayeme panelimde cs29.csduragi.com yönlendirme hizmeti var ona göre kurucu vermessen iptal edicem

cs29 ne sesleniyorum kardeşim serverin doluyorsa benim sayeme panelimde cs29.csduragi.com yönlendirme hizmeti var ona göre kurucu vermessen iptal edicem
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
CS29 Hakkında
Neyse 1 seferlik olmuş bidaki sefere önlem alınır diye düsünuyorum. (Coluk cocuga firsat verilince anca küfür ediyorlar)ARZ* yazdı: Sal Ağu 14, 2018 8:17 pmAslında panel saldırısı tamemen suncu sahibinin hatası panelini koruyamiyorsan user.iniye geç pluginlerinide forumdan yardim alarak yap bitti ama anlamiyor işte yapicak bişey yok.![]()
Linklerini gizle |
-
CS29 Hakkında
Ban kokusu alıyorum sankiBarboros yazdı: Sal Ağu 14, 2018 8:19 pm hala o sv doluyorsa Benim sayeme doluyor gidip oradan Kurucu alacam yoksa yönlendirmeyi iptal ederim![]()
cs29 ne sesleniyorum kardeşim serverin doluyorsa benim sayeme panelimde cs29.csduragi.com yönlendirme hizmeti var ona göre kurucu vermessen iptal edicem![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
CS29 Hakkında
aklı selim hiçbir sunucu sahibinin, server ismini isteyerek küfürlü yapacağını düşünmüyorum, saldırıdır. Ama tekrarında el konulur diye tahmin ediyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
-
CS29 Hakkında
Cs29 BİZİM DEGİLDİR SADECE ÇOCUK BİZİ. SERVERİ KAPATTIRMAK İCİN SIZMIZ YANIMIZA ÖMER BEY BU ADAMI KİM GÖNDERDİĞİNİ BİLİYOM BUNLARIDA SS ÇEKİP ATACAM İLGİLENDİNİZ İCİN TESSEKUR EDERİM...
Linklerini gizle |
-
CS29 Hakkında
O zaman sunucu kapatmasaydın kardeşim.Barboros yazdı: Sal Ağu 14, 2018 8:19 pm hala o sv doluyorsa Benim sayeme doluyor gidip oradan Kurucu alacam yoksa yönlendirmeyi iptal ederim![]()
cs29 ne sesleniyorum kardeşim serverin doluyorsa benim sayeme panelimde cs29.csduragi.com yönlendirme hizmeti var ona göre kurucu vermessen iptal edicem![]()
Linklerini gizle |
-
CS29 Hakkında
Dahada dikkat etmeniz dileği ile.asilbaba yazdı: Sal Ağu 14, 2018 10:42 pm Cs29 BİZİM DEGİLDİR SADECE ÇOCUK BİZİ. SERVERİ KAPATTIRMAK İCİN SIZMIZ YANIMIZA ÖMER BEY BU ADAMI KİM GÖNDERDİĞİNİ BİLİYOM BUNLARIDA SS ÇEKİP ATACAM İLGİLENDİNİZ İCİN TESSEKUR EDERİM...
Konuyu kitlerseniz sevinirim. @Taha Demirbaş
@Yek'-ta
Linklerini gizle |