Cs28.csduragi.com dolmuyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 55
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Pro Patrika
[@Bilinmeyen Etiket] cs28.csduragi.comu 5 gün once kiraladım ama cs52.csduragi.com daha çok doluyordu clan doluluguyla alakası yok dolmuyo sw yönlendirme v.b bişey warmı diye kontrol edilmesini istiyorum lütfen .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs32.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Bozkurt GaminG
- İletişim:
Serveri actiktan hemen sonra dolmazki bi oturtucaksin.
10-15 gun bekle düzelir.
Doluluk oranın ip ile cok alakasi yok çekicilik önemli
Yönlendirme alan serverlar varda senin sw ful olunca ordaki adamlari alir dolmadan almaz.
10-15 gun bekle düzelir.
Doluluk oranın ip ile cok alakasi yok çekicilik önemli
Yönlendirme alan serverlar varda senin sw ful olunca ordaki adamlari alir dolmadan almaz.
Linklerini gizle |
-
Kardeşim anlamiyomusun cs52 açildigi gun 25 den assa dusmuyodu ip yle alakasi yok demişsin yoktami cs 1 den 30 a kadar full farkindaysan ömer telliyi editledim atlama !
Oturtma diye bişey yok eski suncu sahibinle konuştum o da ayni sorunu aliyomuş? !@yusuffff
Oturtma diye bişey yok eski suncu sahibinle konuştum o da ayni sorunu aliyomuş? !@yusuffff
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
@EmirBiceps jail vb servere girilmesi Uzun Süren Modlar Acarsan Dolmaz.
Linklerini gizle |
-
El sonu müzik v.b seyler vardi @Lsr kapattim am yani 30 40 50 ipler benden daha cok doluyo jailde olsa yani puliginleri @illegal le beraber ayarladik onlarin 18 ip si puliginle alakali sikintilari yok
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket] şimdi ben sw ye girdigimde atiyo tekrar conndct yaptigimda giriyo ilk giriste olmuyo bazen!
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
-
Csd oto baglan buny semiclip amx super 3d acik yani fazla bisey yok
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
@EmirBiceps
Arkadaşım serverın dolmuyorsa biz ne yapalım? JAİL serverlarında yön bulunmuyor saçma sapan konuşma burada! Serverını dolduramamak senin sorunun. Burada gelip kimseye bu şekilde soru soramazsın. cs100 lerin aşşasında olan serverlarda yukardakilere göre daha dolu olabiliyor. Server ile ilgilenilmesi, doğru kullanılan abartısız pluginler vs.
Arkadaşım serverın dolmuyorsa biz ne yapalım? JAİL serverlarında yön bulunmuyor saçma sapan konuşma burada! Serverını dolduramamak senin sorunun. Burada gelip kimseye bu şekilde soru soramazsın. cs100 lerin aşşasında olan serverlarda yukardakilere göre daha dolu olabiliyor. Server ile ilgilenilmesi, doğru kullanılan abartısız pluginler vs.
Linklerini gizle |
-
@turk bak ben ömer telliyi editledom puliginleri @illegal ayarladi kimsenin zamanini alma gibi biseyim yok işine bak. Bende biliyorum yön olmadigini ama eski sunucu sahibide bu sorunu almiş yani onun icin açtim amacim tepki ölçmek veya vakit kaybi etmek degil jail sw lerde yön var diyen olmadi ayrica sw coktugunde diger sw lerden farkli 1hp _just mapiyla basliyo urunu aldigimda ürun iptal edildi olarak geldi sonrada n faceden yazarak çozdum sorunumumu ürun sıkintilili gibi .
Linklerini gizle |