Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

cs16 yonlendirme [videolu]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
gramuz123
Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com

Mesaj gönderen gramuz123 »

Selamun aleykum daha oncede bir cok konu actigim gibi kanitim yoktu bir şey yapamiyordum ama şimdi kanitim oldugunu dusuncesindeyim serverimde yonlendirmem var evet dogru fakat saat 16.00 17.00 civari geliyor calisiyor yonlendirme bende ve aksam 21.30 22.00 olunca bitiyor sadece kendi ekibim ve favoritelerden gelen oyuncularim kaliyor serverimde bende en iyisi video cekeyim dedim cunki her seferinde yönlendirmeniz calisiyor dendi bana dogru calisiyor ama adil calismiyor ve forum daki bütün kardeşlerim ve csduragi ailesine söylüyorum attigim videoyu izlermisiniz ve adil olmanizi istiyorum ben haksizsam haksiz diyeceksiniz bana veya da hakliysam hakli demenizi istiyorum kendi düşüncelerinizi yorum olarak atiniz lütfen ve gecende konu actigimda @masquerade arkadasimiz yorum atmisti ts ipmize gelip test ettik yonlendirme ve kendisi bana hak verdi sizin dedi yönlendirmenizde bir sıkıntı var video cekip foruma atiniz lütfen dedi yardimci olmaya calisti elinden geldigi kadar ona teşekkur ederim burda herkesin icinde

yani baska serverlede bile oyuncu tutamazken surekli yonlendirmesi calisirken bana yonlendirme gelmemesi bi tuhaf saatleri varmi bilgim yok ve dün akşam 11 civariydi kendi ekibimden sadece 18 kisi biz vardi serverde toplamda 20 kisi vardi 11 e kadar iyiydi server ama istedigimiz maple 30 civari oynadik ilgilendik cok ama yonlendirme bittiyor belirli saatlerde ve cok erken bitiyor 16.00 arasi 22.00 arasi 6 saat neredeyse [@Bilinmeyen Etiket] konuyla ilgilenicenize ve adil olucaginiza eminim güvenim sonsuz size iyi günler iyi forumlar

buyrun video burada https://youtu.be/PM0AC6PiIzc

[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@masquerade
@Tasarimci v2

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BawikaL
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS42.CSDuragi.COM
Clan İsmi: ExiLe Gaming

Mesaj gönderen BawikaL »

Aynı sorunun devamı buradada mevcut
bizdede yön sorunu vs var.
Server 22 yapıp baska servere gecis yapıyormus gerisi bızım clan uyelerımız ve oyuncu tutmamız vs baglı..
22 den bıraz yuksek bır sayı olsa belkı daha ıyı olabilir 25 26 gibi
benımde tespitlerime göre bazı maplarda yon gırememekte map suremız 35 dk en az 1 map bekledık yonlendırme vs gırmemıstı.
son zamanda inferno mapında 7-7 oynuyordu d2 donus yaptık 10 dk 7-7 vs oynadı da 10 sonra yon ıle beraber 12-13 vs oldu gibi
yon saatini tespit ettigimde 23.30 vs saatlerı arası yon suresı donuyordu daha sonra 00.20 saatlerı arasında cok kucuk bır yon girip bırakıyor ondan sonra sabaha kadar yon vs gelmıordu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Link:
Linklerini gizle