cs16.csduragi.com yönlendirmesi [video]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 325
- Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com
Selamun aleykum daha oncede bir cok konu actigim gibi kanitim yoktu bir şey yapamiyordum ama şimdi kanitim oldugunu dusuncesindeyim serverimde yonlendirmem var evet dogru fakat saat 16.00 17.00 civari geliyor calisiyor yonlendirme bende ve aksam 21.30 22.00 olunca bitiyor sadece kendi ekibim ve favoritelerden gelen oyuncularim kaliyor serverimde bende en iyisi video cekeyim dedim cunki her seferinde yönlendirmeniz calisiyor dendi bana dogru calisiyor ama adil calismiyor ve forum daki bütün kardeşlerim ve csduragi ailesine söylüyorum attigim videoyu izlermisiniz ve adil olmanizi istiyorum ben haksizsam haksiz diyeceksiniz bana veya da hakliysam hakli demenizi istiyorum kendi düşüncelerinizi yorum olarak atiniz lütfen ve gecende konu actigimda @masquerade arkadasimiz yorum atmisti ts ipmize gelip test ettik yonlendirme ve kendisi bana hak verdi sizin dedi yönlendirmenizde bir sıkıntı var video cekip foruma atiniz lütfen dedi yardimci olmaya calisti elinden geldigi kadar ona teşekkur ederim burda herkesin icinde
yani baska serverlede bile oyuncu tutamazken surekli yonlendirmesi calisirken bana yonlendirme gelmemesi bi tuhaf saatleri varmi bilgim yok ve dün akşam 11 civariydi kendi ekibimden sadece 18 kisi biz vardi serverde toplamda 20 kisi vardi 11 e kadar iyiydi server ama istedigimiz maple 30 civari oynadik ilgilendik cok ama yonlendirme bittiyor belirli saatlerde ve cok erken bitiyor 16.00 arasi 22.00 arasi 6 saat neredeyse [@Bilinmeyen Etiket] konuyla ilgilenicenize ve adil olucaginiza eminim güvenim sonsuz size iyi günler iyi forumlar
buyrun video burada https://youtu.be/PM0AC6PiIzc
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@masquerade
@Tasarimci v2
yani baska serverlede bile oyuncu tutamazken surekli yonlendirmesi calisirken bana yonlendirme gelmemesi bi tuhaf saatleri varmi bilgim yok ve dün akşam 11 civariydi kendi ekibimden sadece 18 kisi biz vardi serverde toplamda 20 kisi vardi 11 e kadar iyiydi server ama istedigimiz maple 30 civari oynadik ilgilendik cok ama yonlendirme bittiyor belirli saatlerde ve cok erken bitiyor 16.00 arasi 22.00 arasi 6 saat neredeyse [@Bilinmeyen Etiket] konuyla ilgilenicenize ve adil olucaginiza eminim güvenim sonsuz size iyi günler iyi forumlar
buyrun video burada https://youtu.be/PM0AC6PiIzc
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@masquerade
@Tasarimci v2
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: InFLames`GaminG
yönlendirme oyuncu sayısını 22 ye kadar çıkarır gerisi sizin user tutma kalitenizdedir bizdede aynısı
Linklerini gizle |
-
videoda gordunuz 22 e cikarmiyor işte
Linklerini gizle |
-
bakıyım videoya videya bakmadan konuşmayalım 

Linklerini gizle |
-
peki bakiniz zamaninizi ayirdiginiz icin teşekkur ederim
Linklerini gizle |
-
Vallahi bilmiyorum ozaman son söz [@Bilinmeyen Etiket] Bey e düşer
İyi Forumlar
İyi Forumlar

Linklerini gizle |
-
-
omer@csduragi.com a mail atın isterseniz ginede.
Linklerini gizle |
-
-
ömer telli foruma gelicektir adamı sıkıstırmaya gerek yok acelemiz yok geç olsun güç olmasin 

Linklerini gizle |