CooLMaTZee Gaming Özür Konusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
Sayın Ömer Bey Panelimin Sorumluluğu Bana Ait Bunu Biliyorum Lütfen Bari Tekrardan CSDurağından Hizmet Alabileyim? 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Hem Dava Aç Fetöcü Biri İle Hemde Özür Dile. Ciddi Bi Tramva Felan Mı Geçiriyorsun? Ayrıca Şikayet Bölümü'ne Açılması Gerekiyor Ve Şikayet Bölümü Kapalı.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dava nın Fos Olduğu Belli Değilmi Bunu Anlamadıysan Birşey Demiyorum
Linklerini gizle |
-
Fos Olduğunu Biliyorsan Niye Ömer Beyi Tehtitkar Şekilde Panelimi Ve Ürünlerimi Geri Vermenizi İstiyoruz Diyorsun. CSDURAĞI KARA LİSTETE İLK SENİN SERVERİNE VURUCAM Diyip Tehtid Etmeyi Biliyorsun Bizi?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Özel Mesajdan Mr.hunter olduğunu yazdığımda neden bana değilim dedin belliki bir yalancısın ve sende bu yollardan geçtin anlayışla karşılamanı beklerim senin meselen daha kötüydü csdurağı serverlerine saldırıyordun hatırlatıırm
Linklerini gizle |
-
kes ortalığı karıştırma fetöcü !CevayiRTR yazdı:Özel Mesajdan Mr.hunter olduğunu yazdığımda neden bana değilim dedin belliki bir yalancısın ve sende bu yollardan geçtin anlayışla karşılamanı beklerim senin meselen daha kötüydü csdurağı serverlerine saldırıyordun hatırlatıırm
nasılda ağlıyorsun

Linklerini gizle |
-
Bak Ya. Hunter Ben Değilim Diyorum Ne Anlıyorsunuz? Sen Bana Hiç Öm'de Atmadın. Mesaj Sayın Yetmemişti. Ortağım Olan Adamı Tehtid Edersen Benide Etmiş Oluyorsun. Hunter En Azından Pişman Olduğunu Her Yerden Dile Getiriyordu. Ve İlk Konusu 1.5 Ay Mesaj Alınmadı. 2 Belkide 3 Aydır Pişman. Sen 5 Gün Önce Bizi Tehtid Ediyordun?

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
fetöcü olmayan birisine fetöcü demek bir suç bunu bilmiyorsan hatırlatıyım cahil kalmaogibaba911 yazdı:kes ortalığı karıştırma fetöcü !CevayiRTR yazdı:Özel Mesajdan Mr.hunter olduğunu yazdığımda neden bana değilim dedin belliki bir yalancısın ve sende bu yollardan geçtin anlayışla karşılamanı beklerim senin meselen daha kötüydü csdurağı serverlerine saldırıyordun hatırlatıırm
nasılda ağlıyorsun

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-