Hayırlı olsun Hege <3Leooo yazdı: Pzr Kas 18, 2018 7:34 pmGardaşım ordan çıktım düşman oldum bendealpersoylu34 yazdı: Pzr Kas 18, 2018 7:24 pm Leooo sen var mıydın ya, en son düşman forumdaydın gardaşım![]()
Compile Hataları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Compile Hataları
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Compile Hataları
Galp Gardaşım <3alpersoylu34 yazdı: Pzr Kas 18, 2018 7:48 pmHayırlı olsun Hege <3Leooo yazdı: Pzr Kas 18, 2018 7:34 pmGardaşım ordan çıktım düşman oldum bendealpersoylu34 yazdı: Pzr Kas 18, 2018 7:24 pm Leooo sen var mıydın ya, en son düşman forumdaydın gardaşım![]()
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Compile Hataları
renkli_yazi stock'unda koyu taraf tanımlı olmadığında hata alıyorsun. renkli_yazi(id,"!n......",TAG) bu şekilde yapınca da hata alıyorsan stock'ta hata vardır veya tanımlı değildir. Tam anlatamadım bence, ama olduğu kadarrenkli_yazi(id,renkli_yazi,"!n[!t%s!n] !gHer dogusunda bir kere markete girebilirsin.",TAG)

++ client_print_color(index, sender,"^1[^3%s^1] ^4 ......",TAG) kullanmanı öneririm. Amxmodx kütüphanesinin içinde tanımlı olduğu için ayrıyetten tanıtmana gerek yok. İlk index kime gönderileceği (0 yaparsan herkese gider), diğer sender ise yazıyı göndereceğin dizin yani takım rengi ^3 ile alakalı. client_print_color(id,id,"........... şeklinde kullanırsın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Compile Hataları
Ben sana eklentiyi salayım kanka olur mu ?necati_dgn yazdı: Pzr Kas 18, 2018 9:22 pmrenkli_yazi stock'unda koyu taraf tanımlı olmadığında hata alıyorsun. renkli_yazi(id,"!n......",TAG) bu şekilde yapınca da hata alıyorsan stock'ta hata vardır veya tanımlı değildir. Tam anlatamadım bence, ama olduğu kadarrenkli_yazi(id,renkli_yazi,"!n[!t%s!n] !gHer dogusunda bir kere markete girebilirsin.",TAG)![]()
++ client_print_color(index, sender,"^1[^3%s^1] ^4 ......",TAG) kullanmanı öneririm. Amxmodx kütüphanesinin içinde tanımlı olduğu için ayrıyetten tanıtmana gerek yok. İlk index kime gönderileceği (0 yaparsan herkese gider), diğer sender ise yazıyı göndereceğin dizin yani takım rengi ^3 ile alakalı. client_print_color(id,id,"........... şeklinde kullanırsın.

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Compile Hataları
@Captan Price bu eklentiyi kim editledi böyle içinde boğuldum resmen bro
Buyur dene.

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Compile Hataları
Sadece caseleri ve bir kaç küçük bir şey yapmıştım kanka. Onun dışında ellemedimnecati_dgn yazdı: Pzr Kas 18, 2018 10:27 pm @Captan Price bu eklentiyi kim editledi böyle içinde boğuldum resmen broBuyur dene.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim: