ÇOK acil yardım weapon
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 950
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
ÇOK acil yardım weapon
Arkadaşlar oyundan /weapon nick 83 yazıyorum saydan verdi diye geçmiyor consolda gözüküyor o da oyuncular consolda pek bakmıyor sv jailbreak olduğu için bomba isyan menüsünden altı falan sanıyorlar o yüzden weapon alınca aşağıdan yazdırmayı nasıl yapabiliriz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
-
ÇOK acil yardım weapon
@korkuluk1412 Sv nize göre editledim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
ÇOK acil yardım weapon
804 mesaj ve hala forumda arama yapma bölümünün olduğunu bilmemek ...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
ÇOK acil yardım weapon
Pardonda Belki Bulamadı. Moderatör Gönüllü Destek Felan Değilsiniz. Niye Millete Karışıyorsunuz?Tasarimci v2 yazdı:804 mesaj ve hala forumda arama yapma bölümünün olduğunu bilmemek ...
Linklerini gizle |
-
ÇOK acil yardım weapon
Bayadır foruma giremiyorum yenileri türemiş bize ahkam kesmeye çalışıyor. Ayrıca burada gönüllü olarak bir iş yapıyorum yetkimin olmaması demek gönüllü olarak yardımcı olmayacağım anlamına gelmemektedir.
Soruna gelecek olursak 800 mesaja sahip olan birinin artık nasıl arama yapacağını bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
İyi forumlar. @CSmiLeFaCe
Soruna gelecek olursak 800 mesaja sahip olan birinin artık nasıl arama yapacağını bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
En son Tasarimci v2 tarafından Çrş May 03, 2017 6:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
ÇOK acil yardım weapon
Tmm aramadım ama konuyu açarken ben pluginden kaynaklı sorundur diye konuyu açtım plugin koymayı unuttum sonradan düzenledim belki başka şeydende kaynaklı olabilir diye plugin koymadım
@Tasarimci v2 yani herkesin karakteri yada ne bileyim tarzıdır diye düşünüyorum ama senin yazdığın
demişsin üslupdan mı ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama senin böyle yazman beni rahatsız ediyor nazik bir dille anlatabilirdin
@Tasarimci v2 yani herkesin karakteri yada ne bileyim tarzıdır diye düşünüyorum ama senin yazdığın
demişsin üslupdan mı ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama senin böyle yazman beni rahatsız ediyor nazik bir dille anlatabilirdin

En son korkuluk1412 tarafından Çrş May 03, 2017 6:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
ÇOK acil yardım weapon
@CSmiLeFaCe
Eğer benim konuma bakarsanız düzelttiğimi görürsünüz eğer görebiliyorsanız paylaştıkdan sonra değiştirdim bir önceki mesajımda neden değiştirdiğimi yazdım ama
@Tasarimci v2 '' 804 mesaj ve hala forumda arama yapma bölümünün olduğunu bilmemek ... ''
böyle demesi benim moralimi bozdu.
Eğer benim konuma bakarsanız düzelttiğimi görürsünüz eğer görebiliyorsanız paylaştıkdan sonra değiştirdim bir önceki mesajımda neden değiştirdiğimi yazdım ama
@Tasarimci v2 '' 804 mesaj ve hala forumda arama yapma bölümünün olduğunu bilmemek ... ''
böyle demesi benim moralimi bozdu.
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
ÇOK acil yardım weapon
Benim Diğer Hesabım Sizin 2 Hesabınızdanda Eski. Ayrıca Türeme Ahkam Kesme Değil. Siz Yönetici Değilsiniz.Tasarimci v2 yazdı:Bayadır foruma giremiyorum yenileri türemiş bize ahkam kesmeye çalışıyor. Ayrıca burada gönüllü olarak bir iş yapıyorum yetkimin olmaması demek gönüllü olarak yardımcı olmayacağım anlamına gelmemektedir.
Linklerini gizle |