Casusluk Yapanlar Var
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1136
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Casusluk Yapanlar Var
Bu Aralar Benim Nickimle Ve Benim Adamlarımın Nickiyle Giren Şere*siz*l*r Bizim Nickimizle Tüm Csduragi Sunucularına Küfür Ediyorlar. Bunu Kimin Yaptığını Bilmiyorum Ama Bu Çok Çocukça Bir Pilan. Tabikide Ben Bunun Peşini Bırakıcak Deylim Araştıracam Kimin Yaptığını Bulursam ilk Önce Kanıt Sonra Şikayet Ederim. Eğer Bunlarda Olmazsa Başka Yoldan Çözerim. Ömer Bey Yardımıyla Çözecez İşi Mecbur Tabi Yardım Eden Olursa Teşekür Ederim Şimdiden.
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
@PaZee
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
@PaZee
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Casusluk Yapanlar Var
Kardeşim bi arada benim jailbreak mod'um açıkken bizim tagımızla ve nicklerimizle jailbreak serverlara gidip reklam atıyorlardı ve haliylen gittiği serverlarda bizim reklam attığımızı sanıyorlardı. Tabi bunu öğrenince anladılar yani takma bunu yapan kişilerde çocuktur ve gittikleri yerlerdeki insanlar anlar senin olmadığını yada senin göndermediğini.
Linklerini gizle |
-
Casusluk Yapanlar Var
Aynen Ama Halletim Zaten Onlara Küçük Bir Ders Verdim Csduragide Serverleri Vardı. Ben Gelirken Bile Küfür Ediyordular. Utanmadan Sizin Nickinizle Girip Tüm Csduragi Sunucularına Küfür Ediyorduk Diyordular. Bende Bi Pilan Yapıp Mecbur Panellerine Sızdım Yoksa Daha Kötüsünü Yapacaktılar. Ama Bidaha Yapmazlar Bu Onlara Yeter.sizofrenresul yazdı:Kardeşim bi arada benim jailbreak mod'um açıkken bizim tagımızla ve nicklerimizle jailbreak serverlara gidip reklam atıyorlardı ve haliylen gittiği serverlarda bizim reklam attığımızı sanıyorlardı. Tabi bunu öğrenince anladılar yani takma bunu yapan kişilerde çocuktur ve gittikleri yerlerdeki insanlar anlar senin olmadığını yada senin göndermediğini.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Casusluk Yapanlar Var
Paneline sızıp ne yapacaksınız ki? Saldırı felan mı? Siz daha akıllanmadınız mı? Daha 2 ay önce özür konunuz vardı? @Yek'-ta @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Casusluk Yapanlar Var
Suçsuzken suçlu duruma düşüyorsun.Açık açık yaptığın suçu yazıyorsun.EnesReiS` yazdı:Aynen Ama Halletim Zaten Onlara Küçük Bir Ders Verdim Csduragide Serverleri Vardı. Ben Gelirken Bile Küfür Ediyordular. Utanmadan Sizin Nickinizle Girip Tüm Csduragi Sunucularına Küfür Ediyorduk Diyordular. Bende Bi Pilan Yapıp Mecbur Panellerine Sızdım Yoksa Daha Kötüsünü Yapacaktılar. Ama Bidaha Yapmazlar Bu Onlara Yeter.sizofrenresul yazdı:Kardeşim bi arada benim jailbreak mod'um açıkken bizim tagımızla ve nicklerimizle jailbreak serverlara gidip reklam atıyorlardı ve haliylen gittiği serverlarda bizim reklam attığımızı sanıyorlardı. Tabi bunu öğrenince anladılar yani takma bunu yapan kişilerde çocuktur ve gittikleri yerlerdeki insanlar anlar senin olmadığını yada senin göndermediğini.
Linklerini gizle |
-
Casusluk Yapanlar Var
Sorunlar bu şekilde çözülmüyor ve bunu açık açık söyleyecek özgüveni nerden buluyorsunuz.EnesReiS` yazdı:Aynen Ama Halletim Zaten Onlara Küçük Bir Ders Verdim Csduragide Serverleri Vardı. Ben Gelirken Bile Küfür Ediyordular. Utanmadan Sizin Nickinizle Girip Tüm Csduragi Sunucularına Küfür Ediyorduk Diyordular. Bende Bi Pilan Yapıp Mecbur Panellerine Sızdım Yoksa Daha Kötüsünü Yapacaktılar. Ama Bidaha Yapmazlar Bu Onlara Yeter.sizofrenresul yazdı:Kardeşim bi arada benim jailbreak mod'um açıkken bizim tagımızla ve nicklerimizle jailbreak serverlara gidip reklam atıyorlardı ve haliylen gittiği serverlarda bizim reklam attığımızı sanıyorlardı. Tabi bunu öğrenince anladılar yani takma bunu yapan kişilerde çocuktur ve gittikleri yerlerdeki insanlar anlar senin olmadığını yada senin göndermediğini.
Linklerini gizle |
-
Casusluk Yapanlar Var
Kardeşim Hergün Bizi Tehdit Ediyorlar. Bize Bu Şekilde Söylüyorlar Eğer Dediklerime Uymazsanız Sizi Şikayet Ederim Diyorlar Şikayet Etiklerindede Hemen İnanıyorlar Ben Saldırıyı Bıraktım Zaten Ama Kimsede Forumda Bizi Takmıyor. Benim Amacım İnsanların Hakkı'na Girmek Deyil İnsanları Doğru Dürüst Anlamak İçindir. Forumda Şikayet Etim Kanıt Vardı Ama Kimse Umursamadı Şikayetler Bölümüde Açıktı Ama Kimse yinede Yardım Etmedi Bakın Eğer Bizimle Sorunları Olanlar Gelsin Ts Ye Çözelim Barışalım Kardeşim. Benim Amacım Güzel Bir Ortam Kurmak Yanlız Bu Ortamı Kurduğumdada BAZI İNSANLAR Karışınca İnsanın Siniri Bozuluyor Kusura Bakmayın Şimdiden.
@TeamTR
@ogibaba911
@sizofrenresul
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@TeamTR
@ogibaba911
@sizofrenresul
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Casusluk Yapanlar Var
Aramızda bir sorun yok ama yaptığın şeyler yasak şeyler.EnesReiS` yazdı:Kardeşim Hergün Bizi Tehdit Ediyorlar. Bize Bu Şekilde Söylüyorlar Eğer Dediklerime Uymazsanız Sizi Şikayet Ederim Diyorlar Şikayet Etiklerindede Hemen İnanıyorlar Ben Saldırıyı Bıraktım Zaten Ama Kimsede Forumda Bizi Takmıyor. Benim Amacım İnsanların Hakkı'na Girmek Deyil İnsanları Doğru Dürüst Anlamak İçindir. Forumda Şikayet Etim Kanıt Vardı Ama Kimse Umursamadı Şikayetler Bölümüde Açıktı Ama Kimse yinede Yardım Etmedi Bakın Eğer Bizimle Sorunları Olanlar Gelsin Ts Ye Çözelim Barışalım Kardeşim. Benim Amacım Güzel Bir Ortam Kurmak Yanlız Bu Ortamı Kurduğumdada BAZI İNSANLAR Karışınca İnsanın Siniri Bozuluyor Kusura Bakmayın Şimdiden.
@TeamTR
@ogibaba911
@sizofrenresul
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Casusluk Yapanlar Var
Aramızda bir sorun yok ama yaptığın şeyler yasak şeyler.EnesReiS` yazdı:Kardeşim Hergün Bizi Tehdit Ediyorlar. Bize Bu Şekilde Söylüyorlar Eğer Dediklerime Uymazsanız Sizi Şikayet Ederim Diyorlar Şikayet Etiklerindede Hemen İnanıyorlar Ben Saldırıyı Bıraktım Zaten Ama Kimsede Forumda Bizi Takmıyor. Benim Amacım İnsanların Hakkı'na Girmek Deyil İnsanları Doğru Dürüst Anlamak İçindir. Forumda Şikayet Etim Kanıt Vardı Ama Kimse Umursamadı Şikayetler Bölümüde Açıktı Ama Kimse yinede Yardım Etmedi Bakın Eğer Bizimle Sorunları Olanlar Gelsin Ts Ye Çözelim Barışalım Kardeşim. Benim Amacım Güzel Bir Ortam Kurmak Yanlız Bu Ortamı Kurduğumdada BAZI İNSANLAR Karışınca İnsanın Siniri Bozuluyor Kusura Bakmayın Şimdiden.
@TeamTR
@ogibaba911
@sizofrenresul
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Casusluk Yapanlar Var
Kardeşim Kimse Yardım Etmiyor Sürekli Bu Adamlar Bizi Rahatsızmı Etsin Kardeş Başka NE Çözüm Var. Ya Sizin Biri Yerinize Geçsin Ve Tüm Csdurağı Sunucularında Küfür Etsin Sonradan Şikayet Etseniz Ve Bişey Yapılmasa Yardım Edilmese Ne Yapardın Onlarımı İzlerdin ?sizofrenresul yazdı: Aramızda bir sorun yok ama yaptığın şeyler yasak şeyler.
Linklerini gizle |