Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cahil Adamlara kulanmayı bilmeyen adamlarin swlerini elerinden alsanız cok iyi olur

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Furkan Cançatal
Server Ip/DNS: 213.238.173.**
Clan İsmi: Re[A]LTerK -

Cahil Adamlara kulanmayı bilmeyen adamlarin swlerini elerinden alsanız cok iyi olur

Mesaj gönderen Furkan Cançatal »

[@Bilinmeyen Etiket] Paneli kulanmayı bilmeyen sw dengesiz kulananların panelerini sözleşmeyi fesh etseniz daha iyi cs 1 den 30 adamlar mesala bakıyorum sw bom bos giriyorum mesala bu cs duragının user kaybına neden oluyor o sw alan adamın parası bosuna gidiyor yani user kacırdıktan sonra oraya ha para vermsn ha vermemısın gereğini yapmanızı arz ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Adam Parasını Ödedikten Sonra Hizmet Sözleşmesinde Veya Hiç Birşekilde Öyle Bir Madde Yok. Olsa Bile Saçma. Ozaman Senin Serverini Boş Gördüğünde Kapatılsın. Mantıksız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

darbe456
Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
Clan İsmi: GokTURK GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen darbe456 »

Adam serverini aldiktan sonra isterse servere hic sokmaz sonucta adam parasini vermiş ve emin ol user kaybina neden olmaz hizmet sozlesmesini bozmadığı sürece sunucu acik kalir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

PaZee
Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
Clan İsmi: TeknoKlan
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

ben 1 ay oncesine kadar serverimde pluginlerimi test ediyordum. boyle bisey olamaz.
sahsen olmamalida.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Değer kaybı yaratacak her türlü olumsuzluğa zaten müdahale edilir. Buna kiralanan serverda eklenti kurup denemeleriniz bile dahildir. Ancak bu konuda çok fazla tolerans gösteriliyor ( bir yere kadar ).
Yinede açılan konudaki tanımlaman yanlış, bu yüzden konuyu siliyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli