[@Bilinmeyen Etiket] 3 Gündür Size Facebook Üzerinden Ve Forumda Özel Mesaj Olarak Yazıyorum Ama Daha Görmediğiniz Icin Buraya Paylasmak Zorunda Kaldım. Sorun Şöyle 1.Si Bu Hem Csduraginda Sizden Gizli Server Açmışlar Yasaklı Oldukları Halde Hemde Arkanızdan Kufur Ediyorlar . Buda Yetmezmiş Gibi Kendi Ağzıyla Söyluyor Adamlardan Panel Çalıp Serverin Adını Değiştirerek Kapansın Diye Yine Size Kufur Ediyorlar . Csduraginda Serverleri Ts3leri Gezip Saldırı Yapıyorlar Kendi Clanlarina Adam Çekiyorlar . Bu Durumdan Rahatsız Olan Sadece Ben Değilim Bu Çürüklerin Burdan Atılmasını istiyorum .
Buyurun Video Burada 3 Video Çektim Rahat İzleye Bilmeniz İçin Youtubeye Koydum Bunları Burda Kimse Barındırmasın Herkez Dışlasın Bunları .
https://www.youtube.com/channel/UCGAnEc ... qZSx7ige5g
Bunların Bu Sunucudan Uzak Tutulmasını İstiyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 309
- Server Ip/DNS: Cs19.Csduragi.COM
- Clan İsmi: DPClan.Net
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: Cs32.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Bozkurt GaminG
- İletişim:
benim serverime vurdular 1 hafta boyunca . dünde ts3 adresime gelerek tüm adamlarını kendi klanına çektiler.
gelin ts15.csduragi.com yoksa size oyun oynatmayız dediler.
tüm klanım onlara gitti tek kaldım.
bunu yapan Olivia Gaming ahirette 2 elimde yakanızdadır.
nasıl saldırdıklarınıda söyliyim: bi cfg bulmuşlar her hangi bir sw de slotluk yada komutculuk alıyorlar. sonra nası yapıyorlarsa serveri çökertiyorlar.
gelin ts15.csduragi.com yoksa size oyun oynatmayız dediler.
tüm klanım onlara gitti tek kaldım.
bunu yapan Olivia Gaming ahirette 2 elimde yakanızdadır.
nasıl saldırdıklarınıda söyliyim: bi cfg bulmuşlar her hangi bir sw de slotluk yada komutculuk alıyorlar. sonra nası yapıyorlarsa serveri çökertiyorlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
bıktım bu adamlardan ts de açık bulmuşlar makinayla vuruyorlar özel yetki yapıyorlar
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket] cs19.csduragi.com bu klan işte kendi sw leri dolsun diye diğer tüm jailbreak sw lerine saldırıyorlar.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@Yusuffff Kardeşim Zaten Bilen Biliyor Bu Roobinhoodmudur Nedir Bundan Korkuyorlar Neyinden Korkuyorlarsa . Alır Bunlar Yüzsüz Herseyini Alır Adamların Elinden .
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Burada100 kere diyoruz ki güvenmediğiniz adamlara slot vermeyin, yetki vermeyin , panel vermeyin.
Israrla aynı şeyi yapıyorsunuz sonra serverınız çöküyor, serverınız saldırı alıyor, serverda açık var diye söylenmeye başlıyorsunuz.
Sorun yaratan kişi veya kişileri burada hiçbir şekilde barındırmayız, ancak sorunun kaynağı tamamiyle sizlersiniz.
Dikkat olmadığınız sürece bunları başkaları da yapacaktır.
Israrla aynı şeyi yapıyorsunuz sonra serverınız çöküyor, serverınız saldırı alıyor, serverda açık var diye söylenmeye başlıyorsunuz.
Sorun yaratan kişi veya kişileri burada hiçbir şekilde barındırmayız, ancak sorunun kaynağı tamamiyle sizlersiniz.
Dikkat olmadığınız sürece bunları başkaları da yapacaktır.
Linklerini gizle |
3 yıldır server yönetiyoruz. Bizim başımıza böyle şeyler hiç gelmedi. Nasıl oyun oynuyorsunuz ya da server yönetiyorsunuz anlamadık gitti.!
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Benlik Bir Sıkıntı Yok Bana Aynı Şeyleri Yapamıyorlar Ama Bunlar Çakal Herkezi Kandırıyor Bir Şekilde Yani Şimdi Adamlar Amx_transfer Yetkisiyle Bile Çökertiyor Ama Bunlarin Önüne Kimse Geçemiyor Yeni Bir Plugin Var Butun Komutlari Tek Tek Engelledim Yakında Paylascam Forumda .
Linklerini gizle |