Bilgilendirme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 65
- Clan İsmi: TURKISH GAMING
Bilgilendirme
İlk öncelikle selamun aleyküm ben ReaL* [ReiS] bana yasaklısın diyenler oluyor beyler ben değil benim klanım yasaklı bir kişi yüzünden yasaklandı klanım önüne gelen yasaklısın diyor kardeşim önceki konuları kontrol edip lütfen ondan sonra yorumlar atalım rica ediyorum şikayet bölümünü bekliyoruz ondan sonra özür konusu açıcağız inşallah affediliriz iyi günler diliyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
-
Konu Sahibi
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Bilgilendirme
Şikayet bölümünde adınızı aratın, eğer yasaklı kullanıcısın diye bir yorum görmüşseniz yetkililerden ve ya ban yemişse hesabın yasaklısındır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Bilgilendirme
Hasan klan yasaklannca klan sahibi yonetim falan hepsi yasakli oluyor bunu en iyi sen biliyorsuntastasa27 yazdı: Çrş May 16, 2018 5:16 am İlk öncelikle selamun aleyküm ben ReaL* [ReiS] bana yasaklısın diyenler oluyor beyler ben değil benim klanım yasaklı bir kişi yüzünden yasaklandı klanım önüne gelen yasaklısın diyor kardeşim önceki konuları kontrol edip lütfen ondan sonra yorumlar atalım rica ediyorum şikayet bölümünü bekliyoruz ondan sonra özür konusu açıcağız inşallah affediliriz iyi günler diliyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Bilgilendirme
Turkish gaming yasaklidir onun ana paneli senin uzerine oldugu icin panele sende girdin sen ve yonetim ekibi yasakli
Linklerini gizle |