Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ban konusu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
seksen2bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ban konusu

Mesaj gönderen seksen2bin »

Öncelikle selamun aleykum. Geçen seneden tanıyan tanır ben "seksen1bin" Necati Ke$`h gaming ortağıyım. Böyle konuları ortada konuşmayı çok sevmiyorum ama özelden konuşma imkanı bulamayınca konu açmak istedim.
Ömer TELLİ yazdı:özür konusunu açar, duruma göre burada barınmasına izin verilir veya verilmez.
Bugün Ke$`h gamingin kurucusu Aves konu açtı kendi üzerine server alıcak ve benide konusunda geçirmiş. [@Bilinmeyen Etiket] sizde
Ömer TELLİ yazdı:Kontrol ettim dolandırıcı diye not atılmış, yasaklıdır
Demişsiniz. Zaten serveri ben açmıcam üniversite olaylarıyla uğraşıyorum.

Konuyu baştan anlatmak istiyorum. Belki hatırlamıyorsunuzdur. Geçen sene serveri kapatma kararı aldım ve size söyledim sizde kapatırken 10 20 lira birşey sitenin bugundan dolayı fazladan çektiğimi söylediniz. Bende nisanda yapılan bu hata şimdimi çıkıyor dedim vs. sonra beni dolandırıcı olarak banladınız. Bakın ben 20tl nin lafını yapcak biri değilim hakkım kaldıysa onuda öderim problem değil. Bazıları serverlere saldırıyor ban yiyor. Bazılarını gördüm bu bugla 200 300 tl veya siz daha iyi bilirsiniz bilinçli şekilde fazla para çekmişler. Ben bilmeden 20tl çekmişim ve merakımdan sorduğum için ban yedim. Panelimi tekrar açarsanız -20tl olarak geçersiniz açıp açmamak sizin elinizde tabi. Ben ne csduraginin adına saygısızlık ne size saygısızlık nede serverlerine bir kusur işledim saldırı vs. hiçbirşey yapmadım. Forumdada ilk açıldığında baya bir kişiyle ilgileniyordum sorunlarına yardımcı oluyordum. Beni dolandırıcı olarak banlamanız cidden beni çok üzdü kimsenin hakkının üstümde kalmasını istemem. Ben 20 yaşındayım. Büyüklerime saygısızlık etmeyi sevmem. Kusurum olduysa affola. Özürümü diliyorum ve borcum neysede öderim lütfen kestirip atmayın. Kolay gelsin zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
seksen2bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ban konusu

Mesaj gönderen seksen2bin »

Onaylanmış teşekkürler. Lütfen yargısız infaz yapmayın rica ediyorum kendinizi benim yerime koyun. [@Bilinmeyen Etiket] lütfen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ban konusu

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Panele haksız yollardan geçen 10 lirada 100 lirada bizim için aynıdır. Biz 20 lira ile ne batarız nede zengin oluruz, ancak sizin panele eklediğiniz fazladan 20 lira tüm müşterilerin hakkını yemektir.
Size zaten bilgi verilmiş üzerine nisandaki olay şimdimi çıkıyor diye ukalaca bi cevap vermişsiniz.
Bug yapanların hepsi yasaklı.
Sen ve clanında yasaklıdır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli