cs100'e ve birde cs33'e girmelerini söyleyip bilgi verirmisinizElitGaminG yazdı:türknet denettirdik giriş sağlayamıyor cs173'e
Bakım çalışması [ Sunucu sürelerine +1 gün eklenmiştir ]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Bakım çalışması [ Panelden kapat aç yapıp, oyundan kontrol ediniz ]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Cs34.Csduragi.COM panelden aç kapa bile yapamıyorum hata veriyor.
2-3 Sever haricinde hiç bir server'a erişim sağlayamıyorum , Uydunet NetMaster kullanıyorum.
2-3 Sever haricinde hiç bir server'a erişim sağlayamıyorum , Uydunet NetMaster kullanıyorum.
Linklerini gizle |
-
Bence bakım saat 12:00 ile 08:00 arası yapılmalıydı!Ömer TELLİ yazdı:cs100'e ve birde cs33'e girmelerini söyleyip bilgi verirmisinizElitGaminG yazdı:türknet denettirdik giriş sağlayamıyor cs173'e
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Ömer bey cs48 de açılmıyor AC kapa yapmamiza rağmen sizi beklemekten başka bi yapacagimida yok kesin bir bilgi var ne zaman açılacağından verirseniz sevinirim
Bide CS48 in suresi bugün bitiyor normalde ama gerekli miktar panelde var server uzatilmadida servetin kiraliga çıkma gibi bi sorun olmaz dimi
Bide CS48 in suresi bugün bitiyor normalde ama gerekli miktar panelde var server uzatilmadida servetin kiraliga çıkma gibi bi sorun olmaz dimi
En son masquerade tarafından Cum Ara 22, 2017 10:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Bu kadar sinirli olmana gerek yok dostum ve bakım değil taşıma işlemi idi.Emrulla yazdı:Bence bakım saat 12:00 ile 08:00 arası yapılmalıydı!Ömer TELLİ yazdı:cs100'e ve birde cs33'e girmelerini söyleyip bilgi verirmisinizElitGaminG yazdı:türknet denettirdik giriş sağlayamıyor cs173'e
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: eLit gAming
33 e girebiliyormuş problem yokÖmer TELLİ yazdı:cs100'e ve birde cs33'e girmelerini söyleyip bilgi verirmisinizElitGaminG yazdı:türknet denettirdik giriş sağlayamıyor cs173'e
ancak 100 e girmiyor cs kapanıp bir hata veriyormuş net bişey diye
Linklerini gizle |
-
Sinirli değilim de en uygun zamanı söyliyorumsizofrenresul yazdı:Bu kadar sinirli olmana gerek yok dostum ve bakım değil taşıma işlemi idi.Emrulla yazdı:Bence bakım saat 12:00 ile 08:00 arası yapılmalıydı!Ömer TELLİ yazdı: cs100'e ve birde cs33'e girmelerini söyleyip bilgi verirmisiniz

Linklerini gizle |
cs1net de takılma olur iken cs111com da takılmalar olmuyor.
Takılan iplerin sahipleri cs111com a bağlanıp aynı şekilde teyit edebilir misiniz?
Takılan iplerin sahipleri cs111com a bağlanıp aynı şekilde teyit edebilir misiniz?
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket]
vodafon net kullanıyorum serverde erişim saglanıyor fakat bi süre sonra pingler yukseliyor ve oto ice world açılıyor
vodafon net kullanıyorum serverde erişim saglanıyor fakat bi süre sonra pingler yukseliyor ve oto ice world açılıyor
Linklerini gizle |
-
33'e bende girebiliyorum fakat 100'e erişim sağlayamıyorum. Uydunet NetMaster kullanmaktayım.Ömer TELLİ yazdı:cs100'e ve birde cs33'e girmelerini söyleyip bilgi verirmisinizElitGaminG yazdı:türknet denettirdik giriş sağlayamıyor cs173'e
Linklerini gizle |