Tahmini bir saati o ama sorunlar devam ediyorki uzatıldı.YusufYaman yazdı:17 : 30 dediniz ama hala devam ediyo mu yoksa bendemi sorun var ? (SAAT 21:28) 22.12.2017
Bakım çalışması [ Sunucu sürelerine +1 gün eklenmiştir ]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: Gözcübaba
Bakım çalışması [ devam etmekte ]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
şuan bizde bir sorun bulunmamaktaYusufYaman yazdı:17 : 30 dediniz ama hala devam ediyo mu yoksa bendemi sorun var ? (SAAT 21:28) 22.12.2017
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs5.csduragi.com
- Clan İsmi: T.C ~
- İletişim:
bybulut55 yazdı:Her ip aynı makinede değil ve hangisinde sorun var hangisinde yok bi bakmada anlaşılmıyor o yuzden ya var ya yok diyemezler bizim server full suan ama giremiyorum mobilim pingle ilgili sorun var mı bilmiyorum
Benim bunu yargiladigim yok... her ip ayni makinede olmaya bilir bunada saygi duyarim ama aslin butun serverlar cik surdan burdan girersiniz seklinde yapilan aciklama biraz karmasik olmustur diyorum... sunlar acilmistir sunlar acilmamistir... yada hic acilmamistir demek daha makul degilmi
Linklerini gizle |
-
Arkadaşlar en basit örnek. Panelden aç kapa yaptıktan sonra bi deneyin. girmiyosa biraz bekleyip. gametracker'dan bakın.
Linklerini gizle |
-
cs51 de bozuk . oyun bi anda donup yeniden acılıyor bi 10 sn ile 20 sn arasında...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Cs51 he ne güzel günlerdi be kaç yıl ordaydım ben kurucu olarak : )melihtuken yazdı:cs51 de bozuk . oyun bi anda donup yeniden acılıyor bi 10 sn ile 20 sn arasında...
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Arkadaşlar selam,
Önceliğimiz tüm serverlara erişim sağlamak.
Şuan için ana sorun olarak yurt dışından kimi ipye erişim sağlanabilirken, kimisine sağlanamamakta.
Yurt dışı trafiğini süzen korumaya takılıyoruz, bu konuyla ilgileniyoruz.
bunun dışında güncel olarak şu saatten sonra (21.46) yaşadığınız farklı sorunlar varsa , yazarsanız inceleyeceğiz
Önceliğimiz tüm serverlara erişim sağlamak.
Şuan için ana sorun olarak yurt dışından kimi ipye erişim sağlanabilirken, kimisine sağlanamamakta.
Yurt dışı trafiğini süzen korumaya takılıyoruz, bu konuyla ilgileniyoruz.
bunun dışında güncel olarak şu saatten sonra (21.46) yaşadığınız farklı sorunlar varsa , yazarsanız inceleyeceğiz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.234
- Clan İsmi: Tilki Gaming
- İletişim:
panelde map kısmı harita kısmı oyuncu kısmı boş gösteriyor panelden map değiştirme komutu göndermiyor panel açıp kapattık server açılmadı ömer bey
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Server Listesi Güncellenmedi abi haberiniz olsun diye bildireyim dedim.
Bide Güncellemenin Yani Bakımın Yapılma Amacı Daha Az Laglı Oyun İçin Mi Yoksa Değişik Bir Amacı Var Mı Teşekkürler.
[@Bilinmeyen Etiket]
Bide Güncellemenin Yani Bakımın Yapılma Amacı Daha Az Laglı Oyun İçin Mi Yoksa Değişik Bir Amacı Var Mı Teşekkürler.
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Panel y.dışında barındığı için bu sorun kimi iplerde olabiliyor bu konuda çalışmamız var, bunun dışında Türkiyeden bağlanıp oyun oynarken yaşanılan sorunları tespit etmeye çalışıyoruzemreacar842 yazdı:panelde map kısmı harita kısmı oyuncu kısmı boş gösteriyor panelden map değiştirme komutu göndermiyor panel açıp kapattık server açılmadı ömer bey
Linklerini gizle |