Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Aşırı Ping Hakkında [Eleştiri]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen The Professional »

İyi günler, bu başlık altında biraz eleştiride bulunacağım ve hakkımı savunacağım.

Sunucumda gün içinde aşırı ping oluyor.. gün içinde dedim çünkü bana daha önceden bu durumun eklentilerden kaynaklandığı bildirilmişti... Fakat gece 3'te sunucum dolu olduğunda nedense herhangi bir lag olmuyor 32 kişi olduğu halde kaliteli bir oyun oynayabiliyoruz.. Tamam eklentilerde bu duruma etkili fakat diğer sunucuların yoğunluğu nedeniyle gün içinde aşırı ping oluyor.. Gece genel olarak sunucular boşaldığı için neredeyse hiç lag olmuyor..

Kaldı ki pro sunucular bile ping yüzünden şikayette bulunabiliyorlar.. 4-5 Yıldır farklı bir hostingde hizmet alan bir klan hostinginize geçiş yaptıktan 1 ay sonra ping sebebi ile ayrılmak zorunda kaldılar..

Yani istediğiniz hiçbir eklentiyi kurmayan hiçbir mod kurmayan hiçbir model yüklemeyen bir müşteri mi?

Kullandığım eklentilerin 2 katını kullanan yabancı arkadaşlarım var ve böyle bir lag söz konusu değil.

Alt yapıyı güçlendirmenin vakti gelmedimi? tabii sadece bir kişi için yapmazsınız biliyorum ama en azından bir tık yükseltin belki bizde rahatlarız. Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Blue
Clan İsmi: CoveteuS

Mesaj gönderen Blue »

@The Professional Hak Veriyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

CPU In Out Uptime Users FPS Players
63.00 182.86 250.98 199 1794 15.79 28
bu senin serverının işlemci kullanımı ve oyuncu sayısı
43.00 194.32 288.58 769 972 150.10 25
Buda senle aynı makinede olan başka bir serverın işlemci kullanımı ve oyuncu sayısı.
28.33 151.04 193.34 2070 6295 411.14 24
Buda bir pro server oyuncu sayısı işlemci kullanımı ve aldığı FPS.
Üstelik senin serverın haritadan haritaya ve 30+ kişiye ulaştığında işlemci kullanımı çok daha fazla oluyor.
Sen ve senin gibi eklenti kullanımı yapan kişiler diğer sunucuların hakkını gasp edebilirken kalkıp bu şekilde konu açmana şaşırmamak lazım.

en iyi çözüm kullandığın eklentilerin 2 katını kullanan arkadaşlarının bulunduğu yerden hizmet alman.

Belirttiğimiz %30 limiti her daim uygularsak, kan ağlarsınız kan

Şu diğer hak veren arkadaşlarda tam olarak neye dayanarak hak veriyorlar merak ediyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli