Neden bulunmasın ?, bu eklentileri AMXX paşası kodlamıyor sonuçta. Şu dünyada bu forumdakilerden daha iyi eklenti kodlayıcıları da var , olmayan da var. Bence bu görüşünde yanılıyorsun.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş May 02, 2019 7:47 pmYapılan bir şeyin daha iyisin bulamazsınız bence.ByPassage yazdı: Prş May 02, 2019 7:37 pmgerek yok pluginlerin daha iyisini bulup degistiririzBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş May 02, 2019 6:58 pm
Hmm, o pluginleri bulacağınızı sanmıyorum ama olsun belki şansınız vardır.
-! Artemis Gaming -! [-cs44-] [-cs64]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Eywalalh reis benim yerime dile getirmişsinomar yazdı: Prş May 02, 2019 8:05 pmNeden bulunmasın ?, bu eklentileri AMXX paşası kodlamıyor sonuçta. Şu dünyada bu forumdakilerden daha iyi eklenti kodlayıcıları da var , olmayan da var. Bence bu görüşünde yanılıyorsun.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş May 02, 2019 7:47 pmYapılan bir şeyin daha iyisin bulamazsınız bence.
Linklerini gizle |
-
Önemli değil. Örnekte vereyim; X Kişisi X Panelini paylaşıyor bunu gören diğer X Kişisi Panel dosyalarını alıp geliştiriyor.ByPassage yazdı: Prş May 02, 2019 8:15 pmEywalalh reis benim yerime dile getirmişsinomar yazdı: Prş May 02, 2019 8:05 pmNeden bulunmasın ?, bu eklentileri AMXX paşası kodlamıyor sonuçta. Şu dünyada bu forumdakilerden daha iyi eklenti kodlayıcıları da var , olmayan da var. Bence bu görüşünde yanılıyorsun.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş May 02, 2019 7:47 pm
Yapılan bir şeyin daha iyisin bulamazsınız bence.
Linklerini gizle |
-
reis ozele gelme şansın varmıomar yazdı: Prş May 02, 2019 8:16 pmÖnemli değil. Örnekte vereyim; X Kişisi X Panelini paylaşıyor bunu gören diğer X Kişisi Panel dosyalarını alıp geliştiriyor.ByPassage yazdı: Prş May 02, 2019 8:15 pmEywalalh reis benim yerime dile getirmişsinomar yazdı: Prş May 02, 2019 8:05 pm
Neden bulunmasın ?, bu eklentileri AMXX paşası kodlamıyor sonuçta. Şu dünyada bu forumdakilerden daha iyi eklenti kodlayıcıları da var , olmayan da var. Bence bu görüşünde yanılıyorsun.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Benim panelden çaldığım falan yok.omar yazdı: Prş May 02, 2019 8:16 pmÖnemli değil. Örnekte vereyim; X Kişisi X Panelini paylaşıyor bunu gören diğer X Kişisi Panel dosyalarını alıp geliştiriyor.ByPassage yazdı: Prş May 02, 2019 8:15 pmEywalalh reis benim yerime dile getirmişsinomar yazdı: Prş May 02, 2019 8:05 pm
Neden bulunmasın ?, bu eklentileri AMXX paşası kodlamıyor sonuçta. Şu dünyada bu forumdakilerden daha iyi eklenti kodlayıcıları da var , olmayan da var. Bence bu görüşünde yanılıyorsun.
He daha iyisini bulamayabilir ama yapabilirler ona sözüm yok.
Ama şuan bakarsan bulamazsın.
Linklerini gizle |
-
Panel örnek olur veya paneli geçelim. Birisi senin eklentini gördü "dur ben daha iyisini yapayım dedi." kodlamaya başladı ve seninkinden daha iyi ve gelişmiş bir eklenti çıkarttı. Söz konusu olan eklentinin görselini atarmısınız ney bu eklenti merak ettim.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş May 02, 2019 8:21 pmBenim panelden çaldığım falan yok.
Linklerini gizle |
-
-
-
- Clan İsmi: CSD
O yapamayacağı yada bulamayacağı plugin nedir açıklar'mısınız?By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş May 02, 2019 8:21 pmBenim panelden çaldığım falan yok.
Linklerini gizle |