Merhaba arkadaşlar kaçıncı postum bilmiyorum. Amxx dosyası yükleyemiyoruz panele bildiğiniz gibi.
bende sma dosyası yüklediğimde panele amxx olarak plugins dosyasının içine gitmiyor.
10 gündür bu böyle 1 kişide çıkıp ilgilenmedi. yardımcı olur iseniz sevinirim..
Amxx dosyasına dönüşmüyor Yardım!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 76
- Server Ip/DNS: CS29.Csduragi.COM
- Clan İsmi: [SancakTR] JB:)
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Bu şekilde açtığınız konuya kimse yardımcı olamaz.
Hiçbir detay vermemişsiniz , yüklediğiniz eklentiyi buraya koymamışsınız, ip adresinizi yazmamışsınız , yüklerken aldığınız hatayı eklememiş siniz vs vs vs
Hiçbir detay vermemişsiniz , yüklediğiniz eklentiyi buraya koymamışsınız, ip adresinizi yazmamışsınız , yüklerken aldığınız hatayı eklememiş siniz vs vs vs
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 76
- Server Ip/DNS: CS29.Csduragi.COM
- Clan İsmi: [SancakTR] JB:)
- İletişim:
şöyle anlatayım hata vs yok zaten. Csdurağının panel sistemi belli Sma dosyasını yüklersiniz Amxx dosyası olarak zaten kendi çevirir "plugins" dosyasının içine atar. ben smayı yüklüyorum fakat "plugins" dosyasının içine amxx olarak dönüştürüp atmıyor olay bu. teşekkürler
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ömer TELLİ yazdı:Bu şekilde açtığınız konuya kimse yardımcı olamaz.
Bravo o zaman sorununuza kendiniz çözüm bulabilirsinizbeylerbeyi yazdı:şöyle anlatayım hata vs yok zaten. Csdurağının panel sistemi belli Sma dosyasını yüklersiniz Amxx dosyası olarak zaten kendi çevirir "plugins" dosyasının içine atar. ben smayı yüklüyorum fakat "plugins" dosyasının içine amxx olarak dönüştürüp atmıyor olay bu. teşekkürler
Linklerini gizle |