sen kimsinki emir kipiyle konuşuyosun bana kendini ne sanıyorsun kanıtınız yok birşeyiniz yok yasaklatalımda yasaklatalım kardeşim cek videonu at buraya sonrasını ömer bey yapar zaten emir gilin yaptığına dair sadece kanıtın ban kayıtları var oda kimseye yetmez konunun kilitlenmesi gerekiliyor @Taha DemirbaşPILAVYER yazdı: Prş May 07, 2020 7:08 pm Kardeş her gelen adamı videoya almıyorum. Ömer Telli bunları 3 gün takibe alsa ne mal oldukları saniyede ortaya çıkar zaten. Muhatabım sen değilsin, uzatma mübarek gün git oyununu oyna.
Imperial Gaming Sahipleri El Altından Server Yürütmeye Çalışıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
En son vatanc tarafından Prş May 07, 2020 7:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 62
İşin gücün yok burada bana sardın defol git şuradan şikayetimi sabote etme benim. Magandası bitti bir de çoluk çocukla uğraşıyoruz ya.sen kimsinki emir kipiyle konuşuyosun bana kendini ne sanıyorsun kanıtınız yok birşeyiniz yok yasaklatalımda yasaklatalım kardeşim cek videonu at buraya sonrasını ömer bey yapar zaten emir gilin yaptığına dair sadece kanıtn ban kayıtları var oda kimseye yetmez konunun kilitlenmesi gerekiliyor @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.cc
- Clan İsmi: LastWar'Z ~ ZM
1,Üslubuna dikkat ediceksinPILAVYER yazdı: Prş May 07, 2020 7:08 pm Kardeş her gelen adamı videoya almıyorum. Ömer Telli bunları 3 gün takibe alsa ne mal oldukları saniyede ortaya çıkar zaten. Muhatabım sen değilsin, uzatma mübarek gün git oyununu oyna.
2,video , görüntü kaydı olmadan şikayet edemezsin
3,ne biliyorsun belki onlar sizin düşmanınız şahsen ben senden gıcık aldım 10kisi alırım bunlar yasa dışı csd swsi almış diyebilirim
Not = Elinde DELIL olmadan konuşma iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 62
Allah'ın işsizleri bırakın da CSD sahipleri karar versin ne yapacaklarına, gidin başka yerde oynayın benim sizinle uğraşacak kadar vaktim yok. O kadar vaktim olsa zaten gider kayıt programı yükler kayıt falan alırdım zor duruma düşmemek için.
Linklerini gizle |