AlperSoylu Yasaklanmak..
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 15
AlperSoylu Yasaklanmak..
Ömer bey böyle böyle bi troll yapmıştım adamların bize saldırdığını öğrendim ama ilk başta trol attığım için yasaklandım serverim bi ts96 var alpersoylu354@hotmail.com' panelinde ben forum.csduragi.com'u çok seven bir kişiyim . Zaten sevmesem 1300 küsür mesaj atmazdım ortam yapıp kendimi sevdirmezdim.. Sadece forum yasağımın Alpersoylu34 adlı hesabın yasağının kalkmasını ve tekrardan yardım etmek istiyorum cs27 ts63 (Texas Gaming) ile bi alakam artık yok bıraktım orayı yasaklanınca evet bi troll attım ve gerçekten facebook bile çok sıkıcı burada insanlara yardım ediyordum daha hoş idi tek istediğim server açmama yasağım olsun ama forum yasağımın kalkması okulda stajda veya evde canım sıkılınca burada mutlu oluyordum
.. İyi günler kolay gelsin.. Şimdiden kararınıza saygı duyarım.

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
AlperSoylu Yasaklanmak..
İnşallah yasağın kalkar her konuda yardım ettin ne diyim şikayetçi olan yoktur herhalde.amen
En son Mustafa Kemal1 tarafından Prş Mar 16, 2017 10:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
AlperSoylu Yasaklanmak..
Hakkımı helal etmıyorum bu aarkadasa serverıme saldırı ya.... şaka şaka sovmeyın alper adamdır ınsallah yasagın kalkar 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
AlperSoylu Yasaklanmak..
TunnS[C] yazdı:Hakkımı helal etmıyorum bu aarkadasa serverıme saldırı ya.... şaka şaka sovmeyın alper adamdır ınsallah yasagın kalkar

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 15
AlperSoylu Yasaklanmak..
Teşekkür ederim umarım ..Mustafa Kemal1 yazdı:İnşallah yasağın kalkar her konuda yardım ettin ne diyim şikayetçi olan yoktur herhalde.amen
sanada ayrıca teşekkür ederim..noeldayi yazdı:reis üzüldüm sana inşallah kalkar hayirlisi.
bi an ne oluyor dedimTunnS[C] yazdı:Hakkımı helal etmıyorum bu aarkadasa serverıme saldırı ya.... şaka şaka sovmeyın alper adamdır ınsallah yasagın kalkar

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
AlperSoylu Yasaklanmak..
@AlperSoylu1 İnşallah Yasağın Kalkar Koçum Güzel Kardeşim

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
AlperSoylu Yasaklanmak..
Başka sunucudaki serveri var iken kalkmayabilir. Mesafeleri iyi ayarlayın. Söylentilerin çıkmasına izin vermeyin. Nede olsa çift sunucu (ki 2. sunucu 15 tl ye server satıyoruz diye ts lerde bas bas bağrıyor.) Kararı Ömer Bey'den göreceğiz. Ben birşey diyemem o konu hakkında.
Linklerini gizle |