Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

alper soylu polestarda barınıyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

merhaba csduragı forum ekıbı
alper soylu ts105.csduragi.com polestarda barınıyor vıdeo cektım ama ts3 dekı sesler gelmemıs ıplere bakılmasını ıstıyorum gerekırsede vıdeoyu atarım ıstersenız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lykia
Server Ip/DNS: cs131
Clan İsmi: polestar
İletişim:

Mesaj gönderen Lykia »

Merhaba CSDurağı ekibi ve Ömer Telli bahsi geçen yasaklı kullanıcı serverimde mevcut değildir.
İp Sorgulaması demiş yapılsın arkadaş var bizim ClownFish kullanan bunu Alper diyip diyip küfür ede ede gittiler
Videoda SESLER Çıkmamış diyorsun? Nasıl bir kanıt olucak bu? Ömer TELLİ'beyden ricam İp Sorgulaması yapsanızda temiz olduğunu görüceksiniz İyi Forumlar. Saygılar sevgiler..

NOT: 2 gün önce açılmış AlperSoylu Kaos Gaming'te takılıyor adlı bir konu var Ömer Bey Onuda gözden geçirin bence bu insanlar Kendilerini kurtarmak için başkalarına iftira atıyorlar.. Ömer TELLİ Gelene kadar konu kilitlenmesini rica ediyorum cevap vermiyeceğim bu konuya bundan başka.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
İletişim:

Lykia yazdı:Merhaba CSDurağı ekibi ve Ömer Telli bahsi geçen yasaklı kullanıcı serverimde mevcut değildir.
İp Sorgulaması demiş yapılsın arkadaş var bizim ClownFish kullanan bunu Alper diyip diyip küfür ede ede gittiler
Videoda SESLER Çıkmamış diyorsun? Nasıl bir kanıt olucak bu? Ömer TELLİ'beyden ricam İp Sorgulaması yapsanızda temiz olduğunu görüceksiniz İyi Forumlar. Saygılar sevgiler..

NOT: 2 gün önce açılmış AlperSoylu Kaos Gaming'te takılıyor adlı bir konu var Ömer Bey Onuda gözden geçirin bence bu insanlar Kendilerini kurtarmak için başkalarına iftira atıyorlar.. Ömer TELLİ Gelene kadar konu kilitlenmesini rica ediyorum cevap vermiyeceğim bu konuya bundan başka.
sana bı seyım yok swn kapatılmasını ıstemem sadece ılk odaya cektınde normal mıc basıyordu ve alpersoylu oldugu belıydı bendede hs-shot* dıye kayıtlı onun tsnıckı artı olarak sen bunu nolur duzgun ce soyle bız sana dedımızde hunter saldırı atıyor dıye sende onu banladın kanalını attımızda dogrudur demı ?
not:serverları kapanmasın sadece yasaklı kısı ordan uzaklastırılsın bız alpersoyluyu banladık. nerdeyse 1.5 1 ay once

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lykia
İletişim:

Mesaj gönderen Lykia »

O gelen arkadaşı tanımıyorum plugin yardımı için geldi siz öyle dediniz diye banladık, AlperSoylu ile alakam yok faceden ekledim adamı konuşuyorum ve ilk defa server ismimizi duyduğunu söyledi? (Tanımıyorum gerçekten) Alper Soyluda bizde olsaydı çoktan banlardık. Yasaklı kişi sonuçta İp Sorgulaması yapılsın görülsün ve 1 , 1.5 ay diyorsun ama o attığı video 2 hafta önceye ait sadece çamur atıyorsun gibi görünüyor..
Bu son mesajımdır lütfen Ömer TELLİ Gelene kadar konu kilitlenmesini rica ediyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
İletişim:

Lykia yazdı:O gelen arkadaşı tanımıyorum plugin yardımı için geldi siz öyle dediniz diye banladık, AlperSoylu ile alakam yok faceden ekledim adamı konuşuyorum ve ilk defa server ismimizi duyduğunu söyledi? (Tanımıyorum gerçekten) Alper Soyluda bizde olsaydı çoktan banlardık. Yasaklı kişi sonuçta İp Sorgulaması yapılsın görülsün ve 1 , 1.5 ay diyorsun ama o attığı video 2 hafta önceye ait sadece çamur atıyorsun gibi görünüyor..
Bu son mesajımdır lütfen Ömer TELLİ Gelene kadar konu kilitlenmesini rica ediyorum
bak soyle olabılır alper ı tanımıyorsunuzdur sesını duymamısınızdır vıdeoyla ts arasında fark var :D ama o alpersoylu sıze kendını baskası gıbı tanıtmıs olabılır o yuzden loglardakı ıplere bakılsın ıyı forumlar @redarmygaming konuyu kılıtle omer abı gelnce loglara bakar neyse ortaya cıkar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lykia
İletişim:

Mesaj gönderen Lykia »

@redarmygayming konuyu kitlermisin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

@Mustafa Kemal1 Sessiz kaydı konuya yükle bizde bir kanıt bulup oradan yürüyelim. Böyle bir işlem yapamayız. Bir kanıt bulup tekrardan konu açmalısın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli