Kendi yorumumu alıntı yapıyorum şuanda ust uste alıntı yapınca bende hiç sıkıntı yaşamadım önceden bişi diyemem ::::ShooTeR yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:54 pmfotoda attıgın konuda alıntı olarak gorunmuyor ama az önce suanki konuda senin mesajını alıntı yaptıgımda sorunsuz gorunuyor...alpersoylu34 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:53 pm @Colditz evet garip bir şekilde alıntılar saçma görünüyor ara ara, telefonda daha çok başıma geliyor.
@ShooTeR yani o yazdığın yerdekiler sende fotoğraftaki gibi gözükmüyor mu ? Garip.
Problem yok yani
Alıntı yapma bozulması
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Alıntı yapma bozulması
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Alıntı yapma bozulması
Üst üste alıntı kontrol, yine sorun gözükmüyor.Colditz yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:49 pmalpersoylu34 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:46 pm Merhabalar, forumda alıntı yapınca sıkıntı çıkıyor, yapmıyor bir tek bende mi mevcut bilmiyorum ama alıntılarda normalde;sorun gözükmüyor.deneme
+ Üst üste alıntı olursa bug olabilir tabii de. Tek tek alınca sorun çıkarmıyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4525
Alıntı yapma bozulması
Colditz yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:56 pmÜst üste alıntı kontrol, yine sorun gözükmüyor.Colditz yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:49 pmalpersoylu34 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:46 pm Merhabalar, forumda alıntı yapınca sıkıntı çıkıyor, yapmıyor bir tek bende mi mevcut bilmiyorum ama alıntılarda normalde;sorun gözükmüyor.deneme
+ Üst üste alıntı olursa bug olabilir tabii de. Tek tek alınca sorun çıkarmıyor.
Garip bir anda olan bir olay galiba
Linklerini gizle |