admin şapka isteği
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 186
admin şapka isteği
selamlar aşağıdaki admin şapkasının mdl dosyasını atabilecek varmı ismini vermeyim bi sunucuda aktif ama çok hoşuma gidiyo
bide bir sorum daha var bu şapka sadece ct de mi var t deyken hangi şapka geliyor admine
bide bir sorum daha var bu şapka sadece ct de mi var t deyken hangi şapka geliyor admine
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
admin şapka isteği
İsmini vermek istemediğin sunucunun logosu paylaştığın resimde var. Resmin sadece şapka bölümünü kırpıp paylaşın ki konu silinenlere taşınmasın.
Linklerini gizle |
-
admin şapka isteği
aman dostum başka firmanın şeyini atma kaldır fotoyu al model burda iyi akşamlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
admin şapka isteği
Resmi şu şekilde güncellermisin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
admin şapka isteği
Dikkatsizlik gerçekten normalde çok dikkat ederdim ama görmemişim galiba kusura bakmayın
Linklerini gizle |
-
admin şapka isteği
Teşekkür ederim. Bunu nasıl kullanıcam şimdiogibaba911 yazdı: Cum Nis 06, 2018 11:40 pm aman dostum başka firmanın şeyini atma kaldır fotoyu al model burda iyi akşamlar.
Linklerini gizle |
-