Öncelikle Selamun Aleyküm Benim Adıma Saldırı Yapıpta Adımı Kötülemeye Çalışan İnsanlar Bu CSDURAGINDA Forumda KAYITLSINIZ Adımı Kullanıpta Saldırı Yapmayı Ya Bırakın Yada Adamın İçinden Geçerim.! Bunuda Böyle Bilin Abi Abi Yetki Ver Diyen Adamlar Saldırı Yapıp Adımı Kullanıyor.! Sonra Yasaklanırsak Boşyere O Adamların İçinden Geçerim Bunuda Böyle BİL Gülüm.!
MAZİYİ ÇABUK UNUTMUSUN FAZLA AÇILMA BOĞARLAR ADAMI.!
ADIMI DOGRU YERLERDE KULLANIN.!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 23
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.CSD
MAZİYİ ÇABUK UNUTMUSUN FAZLA AÇILMA BOĞARLAR ADAMI.!
bune la ? ,
Sen kimsinde bilader senin adına saldırı yapılmış vs. Bırakın artık bu boş tatavaları oyununuza bakın eğlenin boş işler müdürleri.
bune la ? ,
Sen kimsinde bilader senin adına saldırı yapılmış vs. Bırakın artık bu boş tatavaları oyununuza bakın eğlenin boş işler müdürleri.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 23
:DDDDDD Namı Değer MALATYALI Dostum TS65 TS90 A Saldırı Yapıldı Piysadan Haberi Olmayan Adam Gelmis Bana Burda Boş Beleş Cümeler Kuruyor.! Ha Bu Arada FAZLA BOŞ YAPMA İŞİNE BAK.! SENİ İLGİLENDİREN DURUM YOK ORTADA GÜLÜMCevher Şanlı yazdı: Pzr Ara 02, 2018 12:26 am MAZİYİ ÇABUK UNUTMUSUN FAZLA AÇILMA BOĞARLAR ADAMI.!
bune la ? ,
Link: | |
Linklerini gizle |