ÖMER BEY ÖNCELİKLE FORUMU KİLİTLEMEZSENİZ VEYA SİLMEZSENİZ SEVİNİRİM
ŞİMDİ GELELİM ASIL MESELEMİZE BU ATTIĞINIZ LOGDA
"/ts3server_2019-01-04__15_43_35.951278_166.log:2019-01-13 19:14:51.513437|INFO |VirtualServer |166|client (id:12316820) was added to servergroup 'TürkmenClan.CoM'(id:1690262) by client 'Chloe'(id:123 16649)"
TürkmenClan.CoM yani sunucu sahibi permi "id:12316820" id li kullanıcıya Chloe tarafından yetki veriliyor Chloe zaten saldıran kişilerden ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim ama malesef yetersiz.
ADAMLAR DURMUYOR DURMUYORR!_v2
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 16
-
Sıfırdan olayı düzgün bir üslup ile bana özelden attığım ts3 gelerek anlatabilirsiniz.
.
.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Hocam anlatılacak pek bişey yok aslında Ömer Beyin verdiği logda saldıran 2 kişiden biri diğerine yetki veriyor ve bu logu Ömer Bey yanlış anlamadıysam bizden birinin verdiğini söylüyor hepsi buulyoS yazdı: Pzr Oca 13, 2019 11:55 pm Sıfırdan olayı düzgün bir üslup ile bana özelden attığım ts3 gelerek anlatabilirsiniz.
.
Linklerini gizle |
-
Ben bu arkadaşlara 50 kere gelin ts3 adresime saldırın diyerek ikazda bulundum en ufak ayar çekmedim CSDurağının kendi ts3ü sadece bir kaç yetki ekledim o kadar ama bu arkadaşlar inat ile hala bana gelmemekte sizlere gitmekte? Bunda bir sıkıntı yokmu cidden ya?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Belki denk gelmedin belki çok küçümsüyorlar bilemiyorum ama biraz objektif bakın olaya her ts dede arkadaşı çıkıp kurucu verecek değil ya belli ki bişey buldular ve faydalanıyorlar bu durumdan.ulyoS yazdı: Pzt Oca 14, 2019 12:06 am Ben bu arkadaşlara 50 kere gelin ts3 adresime saldırın diyerek ikazda bulundum en ufak ayar çekmedim CSDurağının kendi ts3ü sadece bir kaç yetki ekledim o kadar ama bu arkadaşlar inat ile hala bana gelmemekte sizlere gitmekte? Bunda bir sıkıntı yokmu cidden ya?
Linklerini gizle |
-
Cidden bu dediğiniz imkansız, UİD çalıyorlar sandım yok o da değilmiş. Ben buradan da söylüyorum ts3 adresim belli gelip saldırabilirler.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
4 aydır forum o kadar sakindi ki,
4 günde ortalığı birbirine katanlara selam olsun.
4 günde ortalığı birbirine katanlara selam olsun.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Herhangi bir açık falan yok, sizden de birisi o arkadaşa yetki atmış
Tsnizi sıfırlayın herkesede yetki vermeyin bu kadar basit
Tsnizi sıfırlayın herkesede yetki vermeyin bu kadar basit
Linklerini gizle |