ADAMLAR DURMUYOR DURMUYORR!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 16
HOCAM SELAMUN ALEYKÜM ÖNCELİKLE DÜN TS210. İP YE SALDIRDILAR BU GÜN 132. İP OLAN KENDİ TSME SALDIRDILAR ANA PANELİME ERİŞİM SAĞLAYAMIYORUM YAKLAŞIK 8-9 YILDIR TS3 LE İLGİLENİYORUM BÜTÜN AÇIKLAR VS. HERŞEY KAPALI TEK KURUCU BENİM ADAMLAR GELDİĞİ GİBİ YETKİ ALDILAR SONRASI MALUM YETKİMİ ALDILAR OYUNCULARIMI BANLAYIP PERMLERİ VE ODALARI SİLDİLER BU ADAMLARA BİRİSİ DUR DESİN ARTIK LÜTFEN ÇOK ŞEY KAYBEDİYORUZ.

En son ErdoganBEY tarafından Pzr Oca 13, 2019 10:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
-
Konu Sahibi
HOCAM BÖYLE BİŞEYİ CS HAYATIM BOYUNCA GÖRMEDİM TAM SİNİR Bİ OLAY SAKİN OLAMIYORUM.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Bana nedense şu ana kadar hiç saldırı atmadılar hem de hiç
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
Saldırı Anında Tsdemiydin ?
Tsye Geldiklerinde Yetkileri Varmiydi ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
SS DEKİ ADAMLAR TS GELDİ SELAM VERDİ YANIMA ÇEKTİĞİMDE YETKİLERİ FALAN YOKTU GELDİ SELAM VERDİLER 3 E KADAR SAY DEDİLER SONRA Bİ BAKTIM ŞAHA KALKTILAR 10 SANİYE İÇİNDE BÜTÜN ODALAR VE PERMLER SİLİNDİ YATIRMAYA HİÇ FIRSAT BİLE BULAMADIMEnes Berke yazdı: Pzr Oca 13, 2019 10:29 pm Saldırı Anında Tsdemiydin ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Böyle insanlara nasıl ASQ kaptırıyorsunuz anlamadım gerçekten bu akşamda güldüm ya Ts3 e gittim olanlara bak ayriyetten genel olarak söyliyeyim siz Ts3 aldığınızda sorumluluk size kalıyor siz açıksız diyorsanız birisi hainlik yapıyor olabilir ne yapıp yapmadığına dikkat et ayrıca ben bunlarla kaç kere karşılaştım alt klanız bahenesiyle ve o kadar çok banlamışımdır ki bunları o yüzden bıraktılar beni herhalde sizde dikkat edin
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
KULLANICI YETKİLERİ BEN HARİÇ PERMLERDE DAHİ KAPALI VE BENİM DIŞIMDA KİMSE YETKİLERİNİ AÇAMAZ ALT KLAN FALANDA ALDIĞIMIZ YOK CSDURAGININ BÜTÜN TS LERİNDE YAPABİLİYORLAR BUNU DÜN 210 DAYDILAR GALİBA BU GÜN BENİM TSMDE OFF OFBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Oca 13, 2019 10:33 pm Böyle insanlara nasıl ASQ kaptırıyorsunuz anlamadım gerçekten bu akşamda güldüm ya Ts3 e gittim olanlara bak ayriyetten genel olarak söyliyeyim siz Ts3 aldığınızda sorumluluk size kalıyor siz açıksız diyorsanız birisi hainlik yapıyor olabilir ne yapıp yapmadığına dikkat et ayrıca ben bunlarla kaç kere karşılaştım alt klanız bahenesiyle ve o kadar çok banlamışımdır ki bunları o yüzden bıraktılar beni herhalde sizde dikkat edin
Linklerini gizle |
-
Bu Kendini Birşey Sanan ''Velet'' lere Ömer Beyin Birşey Yapması Lazım
Linklerini gizle |
-
Yoksa Ömer Beyin Şahsına Küfürler Hakaretler Devam Edicek Ama Bildiğim Kadarıyla CSDuraginda TABUTCU Adlı Kişide Onların Yanında Dikkat Edin Derim...
Linklerini gizle |