ACIL YARDIM
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 109
ACIL YARDIM
2 haftadır beklıyoruz sw ip hala boşalmadı 1 tane bile acil yardım etin sabrızım taştı server listesinded cs38 cs11 gibi ipler boş ama panelde gozukmuyor sw nedenı ne acıl yardım edin lütfen !!!!!!!!!!
Link: | |
Linklerini gizle |
-
ACIL YARDIM
kiralik listesinde olmayan ipler kiralık değildir bu arada bu ne celal ? biraz sakin
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
ACIL YARDIM
Sabahları takip ederseniz bulabilirsiniz çıkmıyor ne demek ? Siz takip etmiyorsunuz sabah ben 5 6 tane yakaladım sabah saat 08.00 - 12.00 arası takip ederseniz kiralık ipleri görebilirsiniz. Forum kurallarına uygun konu açın.
Linklerini gizle |
-
ACIL YARDIM
5 6 yakaladım dıyorsunuzda bana neden hıc denk gelmıyor sabahları uyumuyorum bıle nden bana gelmyıor o zaman her gun gelıyor mu 8 12 arası
Linklerini gizle |
-
ACIL YARDIM
ben 2 ay sonra yakaladım ip sabır birazÇARBEY yazdı:5 6 yakaladım dıyorsunuzda bana neden hıc denk gelmıyor sabahları uyumuyorum bıle nden bana gelmyıor o zaman her gun gelıyor mu 8 12 arası
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
ACIL YARDIM
Yalanmı söylecem kardeşim ? İyikide çekmişim bu sabah inanmıyorsan çıkan serverlere ne zaman aldınız diye sorabilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
ACIL YARDIM
Sabrınızın taşması bizi ilgilendirmiyor. Napalım adamları serverlerindenmi çıkaralım siz server alın diye.
Linklerini gizle |