CS106'nın kurucusu olan HİTLER kişisi Omer Telli'ye ve çalışanlarına küfür & hakaret etmıştır. Sadece konuları silindiği icin assarda da kanıtını bulabılırsınız. Videoyu lutfen tamamen ızleyınız.
CS106 & Ts90 ( Sikayet Edılen Ip )
Kanıt Videomuz ^^
https://youtu.be/0tzxdtDHYZ4
( Şikayet Bolumu Kapalı Oldugu Icın Buraya Attım Lutfen Taşıyınız. )
Cs 106'dan Omer Telliye Yapılan Hakaret
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
-
Şikayet kısmının kapalı olduktan sonra oraya taşınsa ne yazar sabırlı olsanız azıcık
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Buyuk ihtimal kapanir videoyu İzledim ama omer bey ve yetkililer bilir gerisini hayirlisi iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Aptal bir arkadaşın teki takılcak bir şey değil forum kurallarını bilmiyor. Boş konuşmakta üstüne yok dili olan konuşuyor. Başka firmaların forumları bile birçoğunun yok bunu bilmiyor arkadaş herhalde.
Torpil konusunada çok güldüm. Csdurağında 250 ip yoktu hatta şu an daha fazla var. 60-80 ip olması lazım bu arkadaşlar köklü klanlar beklemiş almış ben cs18i nasıl beklediysem onlarda almış. Forum yetkililerinin günahı ne oda ayrı konu bir firmayı kurallara uyduğu için suçlamak ayrı bir konu..
Torpil konusunada çok güldüm. Csdurağında 250 ip yoktu hatta şu an daha fazla var. 60-80 ip olması lazım bu arkadaşlar köklü klanlar beklemiş almış ben cs18i nasıl beklediysem onlarda almış. Forum yetkililerinin günahı ne oda ayrı konu bir firmayı kurallara uyduğu için suçlamak ayrı bir konu..
Linklerini gizle |
İnatla biz şikayet almıyoruz şu aralar dedikçe konu açıyorsunuz.
Linklerini gizle |