Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------
Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.
Selamun Aleyküm arkadaşlar serverları dolaşırken gözüme bir şey çarptı.Böyle bir şey mümkünmüdür ?
Say Reklamda Gördüğünüz üzere yeni ip : xx.xx.xx
diye bir reklam atmışlar bunu sizlere bildirmek istedim.Bu serbestmi ?
Server İp: 213.238.173.124 TeamSpeak 3 Adresini Reset pluginin reklamına koymuşlar
Svnin Sahibi Benim Öncelikle 1 den fazla sv'm var ver arkadas reklamı yanlıs yapmıs ts3 /reset vb yazdıgında cıkan reklamlar da oyle bı tsmız yoktur reklamını yapmak ıstemıorum ts kullanmıoruz o sorun duzeltıldı kısaca xx sunucudada svm var ve iki sunucum oldugundan dolayı reklam kısmında Sv` ip.: 213.238.173.124 & xx.xx.xx.xx olarak yaptıgımız bi bu reklam vardır eger sorunsa kaldırabılırız iyi forumlar iyi günler
delyy yazdı:Svnin Sahibi Benim Öncelikle 1 den fazla sv'm var ver arkadas reklamı yanlıs yapmıs ts3 /reset vb yazdıgında cıkan reklamlar da oyle bı tsmız yoktur reklamını yapmak ıstemıorum ts kullanmıoruz o sorun duzeltıldı kısaca xx sunucudada svm var ve iki sunucum oldugundan dolayı reklam kısmında Sv` ip.: 213.238.173.124 & xx.xx.xx.xx olarak yaptıgımız bi bu reklam vardır eger sorunsa kaldırabılırız iyi forumlar iyi günler
CSDuragı dışında bir sunucu reklamı yapılmış söz konusu bu bunu düzeltin.Yasak olması lazım çünkü.