Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------
Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=K87C3KrC7_E
bu video yayınlanmadan önce yazsaydınız keşke bu konuyu NOT : Bu videoyu Ben Yayınlamadım vede dalalede senın serverınde olabır dıye atıyorum dalale nıcklı kısı yasaklıdır unutma sen saldırı yapıorsan sende yasaklanırsın gecmısını bılmıorum malesef bırsey dıyemem
NuriReisHDYoutuber yazdı:Serkan bey allah belami versin alakam kalmadi 1 aydır konuşmuyorum bile november youtube kanalı sizi seviyorum ve takip ediyorum herzaman teşekkürler
Kullanilan kelimelere dikkat edelim. Konudaki yorumlarinizi kaldirmak zorunda kalabilirim.