Serverimize saldiri
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Serverimize saldiri
SS video link :https://m.youtube.com/watch?v=FMwDEjwszQ8
Bu tsdeki şahıslar durmadan bizim serverimiz yanı cs60 a saldıryorlar durmadan sw cokertiyorlar serveri dolduruyoruz bi bakımsız sw çökmüş yeter artik videodanda anlaşılabileceği gibi durmadan küfürler ve tehditler savuruyorlar
[@Bilinmeyen Etiket]
Bakarmisiniz
Bu tsdeki şahıslar durmadan bizim serverimiz yanı cs60 a saldıryorlar durmadan sw cokertiyorlar serveri dolduruyoruz bi bakımsız sw çökmüş yeter artik videodanda anlaşılabileceği gibi durmadan küfürler ve tehditler savuruyorlar
[@Bilinmeyen Etiket]
Bakarmisiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Serverimize saldiri
[@Bilinmeyen Etiket]
sizden bir cevap bekliyorum ona gore hareket edicem iyi çalışmalar
sizden bir cevap bekliyorum ona gore hareket edicem iyi çalışmalar
Linklerini gizle |
Serverimize saldiri
@İsimsiz Göstermiş olduğun video önemli bir kanıt niteliği taşıyorsa cevabın kısa zamanda gelecektir. Beklemelisin.
Linklerini gizle |
-
Serverimize saldiri
bu bence yeterli bi kanıt serverleri sıfırlanabilir ama nasıl saldırıyorlar sıkıntı burada sizin yaptığınız bir hatadan dolayımı acaba yoksa 0 açıksız serverde açık bularakmı?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Serverimize saldiri
Onu ben bilmiyorum artik nasi yapıyorsa pluginlerde açık olduğunu zannetmiyorum bıktık gına geldi artik
Linklerini gizle |
-
Serverimize saldiri
onlardan bir plugin kurmuşsanız pluginin içine serveri çökerticek kod koymuş olabilirler mesela jbmenu diyelim /sa yazınca jail_party açıcak bir kod koymuş olabilir tabi bu herşey için geçerli
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
-
Serverimize saldiri
o zaman cfg ile felan vuruyorlardır anlık ping yapıp çökertiyorlardır
Linklerini gizle |
Serverimize saldiri
Çökme sırarasında konsol da yazan bir hata vd birşey varsa atınız. Ve çökme anı sırasındaki KONUŞMA loglarının ssini çekiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Serverimize saldiri
Bu attigim video yeterli diye düşünüyorum hem adam saydiriyor bana hemde saldirdigini itiraf ediyor
Linklerini gizle |