Luxury Gaming [Ömer Telli Küfür + CSD Serverine Saldırı]
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 66
Furkan , dostum öncelikle şu açıdan bakılmasını istiyorum bunu ifşalayan arkadaş sunucu sahibi , ve parayla almıştı zamanıda bunu. Yani zaten yorumlarda ss leride var ipleri gözüküyor ömerin ki zaten Ömer Bey Loglara bakıp gereğinin yapılacağını hepimiz iyi biliyoruz. Unutmayın ki herşeyin bi log u var kardeşim benim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
1.si videoda saat ve tarih yok 2.si ben bu adamda arkadaş ekli bile değilim ve yeşilimde değil ama chat'da yeşilimde görüküyor büyük ihtimalle yan kimlik açıp kayıt etti ve böyle konuşmalar yaptı ip adresim loglardan görükür gereken yapılır ama ben asla ve asla küfür etmedim ve ben asla aslanım diye konuşmam kardeşim hakkımı yemeye çalışıyorsunuz ama loglardan bakılırsa iftira olduğu belli olucaktır. TARİH VE SAAT GİZLENMİŞ HOŞGELDİNİZDE AFKYIM VE UYUMUŞUMDUR BÜYÜK İHTİMAL KARDEŞİM YAN KİMLİK AÇIP ARKADAŞ EKLEMİŞ KONTROL EDERSENİZ ARKADAŞ EKLENENLER YEŞİL'E ALINIYOR - ALLAH GÖRÜYOR KARDEŞİM NASIL BİR OYUN YAPTIĞINIZI VE BİZDEN AYRILDIKTAN SONRA KAPATMAYA ÇALIŞTIĞINIZI LOGLARDAN BAKILINCA HESAP SORULACAKTIR MERAK ETMEYIN KARDEŞİM HADİ EYWALLAH DİYORUM SİZLERE.. HALİNİZE ACIYORUM.. [@Bilinmeyen Etiket]
En son omereis1907 tarafından Pzt Tem 03, 2017 11:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Artık Cevap Vermiyorum Orda tek 1 tane kurucu var oda sensin senden başka kimse o tsde server sahibi bile veremiyo her neyse dedigin gibi ömer loglardan bakılır kardeşim artık uzatmanın cevap vermenin bi anlamı yok Cevap yazsanda Cevap Vermicem Sadece Beklicem
Linklerini gizle |
-
Beyler öncellikle videodaki tutarsızlığa bakın hoşgeldiniz de Ömer arkadaş ekli değil ama konuşmada ekli gözüküyor e ömerin nickinin sonunda kalp var ama konuşmada yok. Karşıdaki kişi net olarak sahte bir nick açıp konuşmayı kendisi düzenlemiş. Tarih ve saatde kapatılmış. Luxury gaminge darbe vurmaya çalışılıyor. Bunların göz önüne alarak karar alınması gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 157
ha sunuda soyleyeyim video yu yine dikkatli izlerseniz Ömer Telli Bey enes orda konusurken ozelde arkadas ekli ömereis ama ömereisin ustune gelince yesilde deil yani arkadas ekli deil olarak gosteriyor 2.ci bisey olarak enesin ozelden konustugu Ömerin nickinin sonunda Kalp yok ama hosgeldinizde olan
gercej Ömereis in sonunda kalp var bunu dikkatli izlerseniz gorebilirsiniz Sayin Ömer telli
gercej Ömereis in sonunda kalp var bunu dikkatli izlerseniz gorebilirsiniz Sayin Ömer telli
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Adeta sherlock holmesBYFURKAN42 yazdı:ha sunuda soyleyeyim video yu yine dikkatli izlerseniz Ömer Telli Bey enes orda konusurken ozelde arkadas ekli ömereis ama ömereisin ustune gelince yesilde deil yani arkadas ekli deil olarak gosteriyor 2.ci bisey olarak enesin ozelden konustugu Ömerin nickinin sonunda Kalp yok ama hosgeldinizde olan
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
sevgili csduragi ailesi bu 3.cu mesajim ama Farkindaysaniz Ömerle bu özelden konusmus ama özelin sonunda kullanici cikis yapti diyor ama Ama Bakarsaniz Tsye Ömereis hala tsde bu nasil oluyor sizce sayin ÖMER TELLI Bey dikkatli bakarsaniz gorebilirsiniz
bunlar sabah ömerin isminde birini ts ye sokup kendileri yalandan yazmislar
biz görseydik banlardik ama sabah oldugu icin afk yiz videodada gordugunuz gibi Geregi yapilsin
bunlar sabah ömerin isminde birini ts ye sokup kendileri yalandan yazmislar
biz görseydik banlardik ama sabah oldugu icin afk yiz videodada gordugunuz gibi Geregi yapilsin
Linklerini gizle |
-
eywD e n o w e n yazdı:Adeta sherlock holmesBYFURKAN42 yazdı:ha sunuda soyleyeyim video yu yine dikkatli izlerseniz Ömer Telli Bey enes orda konusurken ozelde arkadas ekli ömereis ama ömereisin ustune gelince yesilde deil yani arkadas ekli deil olarak gosteriyor 2.ci bisey olarak enesin ozelden konustugu Ömerin nickinin sonunda Kalp yok ama hosgeldinizde olan
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
tamam furkan kardeşim uzatma gereken yapılacaktır umarım server groups'u bile göstermiyor baksana neyse boşver yazma artık şuraya
Linklerini gizle |