Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kaos gaming özür konusu

Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------

Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.

Moderatör: Moderatörler


Konu Sahibi
KaosKG2013
Mesajlar: 11
Kayıt: Prş Haz 07, 2018 7:42 pm

Kaos gaming özür konusu

Mesaj gönderen KaosKG2013 »

Öncelikle,hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.

Yaklasık 1 yıl önce, Bazı Hatalarımızdan Dolayı CsDuraGı'ndan uzaklastırıldık. sizden cok kez özür diledim, çünkü hatamın farkındayım.
Actığım Konular'da Neredeyse Ömer abi görmeden kapatıldı. Sayın Moderatör'ler Bırakın Ömer abi de konuyu görsün. Ben gercekten hatamın farkına vardım. Evet sadece 1 kac hata yapmadık. Asıl yasaklanma sebebımız Sahsınıza edılen hakaretlerdı. Ancak tekrar savunuyorumki O videoda benim size hakaret ettigim yok o sırada afky'dım vıdeoyu bulursam yorumlara atarım. Ama Haklısınızki 'O' kisilerin icinde bizim serverımızdan'da birkac kisi vardi. sizden ricam bizi affetmeniz evet cok konu actık buda bi nevi yasak ama her konuyu affedilmeyi düsünerek actım. Bazı konulardan Sonrada Artık Neye verırsenız verın Sınırlenıp forumda saldırı vs dıye sey paylasmıstım. Ancak Csduragında bulundumuz zamanlarda, kımseye gıdıp kasıtlı,kasıtsız saldırı atmadık. kımsenın emegını calmadık.
Ben tekrardan hem forum'un hem de CsDuraGı'nın Bır parcası olmak ıstıyorum. Ömer abi Sahsındanda Csduragı sunucu sahıplerınde tekrar tekrar ozur dılıyorum bır kac kısının tssınde helallık almaya geldim. İnsallah affediliriz affedilirsek olayların tekrarlanmayacagina söz veriyorum

Yasaklı klan ismi : KaoS Gaming
Yasaklanılan tarıh : Tem 31, 2017

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala