Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------
Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.
kardeş sende haklısın ya bence serverin kapatılması lazım milletin hakkını yemeniz ayrı bir sorun burdaki yorum atanları kandırmanız sanki malmışız gibi davranmanız ayrı bir sorun burda kimse salak değil
TeamTR yazdı:Geçmiş olsun arkadaş yasaklanmış üzüldüm. Yardımı dokunuyordu, ama dedikleri gibi ben serverimde 50 saat kasanı takibe alıyorum
Dediğim gibi gametracker ve sw yetkileriyle ilgilenmiyorum.
Ilgilendigim şeyler plugin,istek eklentiler,hatalar ve forum.
Diğer yönetimimiz "ÖMER" adlı arkadaş kontrol ediyor gt saatlerini vs.
Osmanlı Devleti Emperyalist bir devlet değildir....!!!!. Bu sebeple Osmanlı Bir İmparatorluk değildir.
İmparatorluk Dediğimiz Şey Hristiyan Kesimin Devletidir. Osmanlı Devleti ne ise devlet-i aliyye-i osmaniyye adı verilir.