[@Bilinmeyen Etiket]
Burası TS3 hakkında genel bir yer icon paylasıyorlar madem bnde banner paylaşayım dedim yaptım bir tane
@CSmiLeFaCe adlı kişi konuyu burası tasarım yeri deil Die sildi sanırım bunuda silicek çünkü. Bana karsı bir garezi var ne yapsam gıcıklık olsun DİE siliyor
Bir soru sorucagım TS ile ilgili
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 560
- Server Ip/DNS: 213.238.173.86
- Clan İsmi: KaoS GaminG
-
sanmıyorum öyle birşey olucağını zamanında forumla ilgili bilgim olmadığı için bende öyle sanıyordum ama forum kurallarını tekrar dikkatli okudum sorun yok artık
Link: | |
Linklerini gizle |
Forum kurallarini dikkatli okursaniz sıkıntı yasamayacaksiniz. Kimseye kimsenin kasten konu kapatildigini zannetmiyorum.
Linklerini gizle |
Ben sana takık değilim, sen kendini bana taktırıyorsun. Daha öncede saçma sapan konular açıyordun saçma cevaplar veriyordun, o kadar uyarmama rağmen devam ettin sonra gittin beni [@Bilinmeyen Etiket] ye şikayet ettin, oda görevimi yaptığımı söyledi. Sonra davranışlarını devam ettirdin [@Bilinmeyen Etiket] den bilmem kaç kere ban yedin. En sonunda yılıp belli bir süre gelmedin, sonra bir üyelikle çıkıp çoktandır forumda olduğunu gösterdin. Bir şey demedim, ufak tefek yanlışlarında mesaj attım böyle böyle dedim normalde yasaklısın ama devam ediyorsun dedim sonra davranışlarında bir değişiklik olmazsa ilerde sıkıntı olur dedim, sende değişti değişti dedin. Eğer bu değişmiş hali ise söyle ona göre davranalım.
Paylaşmış olduğun TS ile alakalıda olabilir CS ile alakalıda olabilir, başka bir şey ile alakalıda olabilir. Aslında iconlarada pek izin verilmemesi lazım ama çok isteyen olduğu için ve iconların TS ye uyacak şekilde olması gerekçesi ile paylaşılmasına izin veriliyor. Buna ek olarakta TS bölümü saçma sapan bannerlar ile dolarsa bölüm amacından çıkıp tasarım bölümüne dönüşebilir düşüncesi ile tasarım paylaşımına izin vermedim.
Konu kilitlenip olması gerektiği yere şikayet bölümüne taşınmıştır.
Paylaşmış olduğun TS ile alakalıda olabilir CS ile alakalıda olabilir, başka bir şey ile alakalıda olabilir. Aslında iconlarada pek izin verilmemesi lazım ama çok isteyen olduğu için ve iconların TS ye uyacak şekilde olması gerekçesi ile paylaşılmasına izin veriliyor. Buna ek olarakta TS bölümü saçma sapan bannerlar ile dolarsa bölüm amacından çıkıp tasarım bölümüne dönüşebilir düşüncesi ile tasarım paylaşımına izin vermedim.
Konu kilitlenip olması gerektiği yere şikayet bölümüne taşınmıştır.
Linklerini gizle |