Merhabalar [@Bilinmeyen Etiket] Bey Biz Bu Sunucuyu Almadan Önce cs9.csduragi.com Serverinde Admin Olarak Sunucularınızda Oynuyorduk 9 Ay önce o Sunucuda 10 Arkadaş Tartısma Sebebi İle Banlanarak Yolarımız Ayrıldı Ve kendimize cs6.csduragi.net Serverini Aldık. 9 Ay Sureç Boyunca Bizim Hakkımızda Arkamızdan Konuştular Buralara Fazla Girmeyecegim Ömer Bey Son Bi Kaç Gündür Bizim Server Hakkında İleri Geri Konuşmaları Hakaret Etmeleri Tehdit Facebooktan Küfretmeleri Cizmeyi Haliyle Bayaha Aştı Tabi Bu Konular Sizi İlgilendirmez Ama ben Konuya Burdan Başlayıp Sonunu Baglamak için Anlatma Geregi Duydum Dün Aksam Ts adresimize ts26.csduragi.com adresimize cs9.csduragi.com Adresinin Eski Yönetim Ekibinden Bildigim WaNdrZe Adlı Şahıs Ahmet Orhan Kaplan Dün Aksam Cumartesi Aksamı Ts Adresimize Gelerek Hal Hatır Sordu Sancakla Aranızda Tartısmalar oluyormus Diye Bende Evet İleri Geri Arkamızda Hakeretlerde bulunuyolarmıs Ama Biz Bulaşmıyoruz Nevale Küfrediyo Engelliyor Felan Diye Konustuk Sonra Kendisinin Nevale Tarafından 1.5 Ay once Banlandıgı Ve Orda Oynamadıgını Söyledi Birazda Sohbet Ettik Bende sözlerine İtimat Ettim Ve Bu Gece Bana Facebook tan Server Alıcagını Elimde 1 tane top15 Plugini oldugunu Ama Acamadıgını Bana Bakmamı Söyledi Bende Tabiki Sözlerine İtimat Ederek Atmasını Soyledım Rar Olarak Bana Link Yolladı Bende Tıkladım Anti Vüris Programım Algıladı Sonra Dosyanın İçerigine Baktıgımda Trojan Keylogger ve Bissürü Sey Yolladıgını Farkettım Gece Ve Sonradan Banlandıgı Tsde Bugun 21:20 Sularında
NeVaLe Adlı Sahısla Konustugunu Ogrendım Daha Sonradan Kendısıne NeVaLe İle konusuyormusun Dedigimde Bugun Toplantıda Gördüm Demesi Ve Banlandıgım dediği ts9.csduragi.com Adresinde Yine Yönetim Kadrosuyla Konusup Bana 23:51 Sularında Trojan Keylogger Linkini Atması Yeterince Onların Yaptıgını Göstermekte Simdi Asagida Ss leri Paylasacagım Ömer Bey.
Ve bu WaNdrZe Adlı Şahıs Cs35 de oynadıgını Soyluyerek Eklenti olayından Otürü Top10 top15 Eklentisi Arayısı Pesinde Sandıgım İçinde Yardımcı Olmak İstedim Hatta cs35 Core Sistemi Geldiginde Yardımcı olucaktımda.

Bu ss de Attıgı Link Mevcuttur.
http://dosya.co/oajgco62c9am/Sureli_Top ... i.rar.html Kimse İndirmesin Lütfen

Burdada Banlandıgını Soyleyım Ve Ben Keyloger Diyincede NeVaLe yle Konusuyomusun dememle Gordugunu Sadece Soyledıgının ss dir.

Burda ise 23:51 once Onların Ts sınde 21:18 Sularında NeVaLe İle Konusup Bu Keylogger İşini Planladıklarının Delilidir

Bu Fotografta Bana Atılan Dosyanın içerigidir.

[@Bilinmeyen Etiket] Bey Ben Egerki Bu Keyloggeri Trojan Olayını Anlamayıp Bilinçsiz Bir sekilde Acsaydım Suan Buyuk İhtimalle Panel Sifrelerimi Ve Burdaki Bütün Şifreli Girişlerim O Kişilerde olucaktı Ben Onlara Dalaşmıcam Size Bildirip Geregini Yapıcagınıza İnanarak. İstesem Bende Saldırı Yapıp Trojan Keylogger Atarım Ama Böyle Amatörce Değil. Lütfen Bu Şahıslara Geregini Yapmanızı Arz Ederim..
Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org