Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

NuriReis Dalale İle Hala Saldırı Atmakta.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
MustafaBeyfendi

Mesaj gönderen MustafaBeyfendi »

Merhabalar hala yasaklı olup yardım etmesi istenilen Nuri adlı şahıs Alper Soylu adlı yasaklı kullanıcıyı hem Serverinde /ColdFire'de/ barındırıyor.
Geçen günlerde Görkem Mazlum ' Elsiyum ' a sövdüğünü ve ayrıldıklarını söylemişlerdi.

Ama YT kanalında hala sevdiklerim kısmında bu 2 Yasaklı kullanıcı ve sövdüğü kişi bulunuyor :/
YT KANALI : https://www.youtube.com/channel/UCoN6DE ... MF_e5hK0ug
Resim

Texas ' a saldırdığını itiraf etmişti en ufak saldırı atması yasaktı.
post58365.html#p58365
buda aslında doğru olan bir paylaşım
silinmis-konular-f22/nurireis-csd-barin ... t9888.html

Buda özür konusu
sikayet-bolumu-f27/tekrardan-ozur-diliy ... t9841.html

Dalale adlı k*rakter yoksunu arkadaş
https://www.youtube.com/channel/UCUgaLg ... clkPWNgcNQ
Resim

Eğer yetkililer isterse nurinin ColdFirede Jhon nicki ile dolaştığının toplantıda bu isimle aynı ses ile kurucu olduğunu ve ara sıra yeni biri gelince ses kalınlaştıma açtığının videosu elimde Ömer TELLİ ile konuşup atabilirim.

VE UNUTMAYALIMKİ TEXAS A KENDİ SALDIRDIĞINI İTİRAF ETTİ!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

dalale denen şahız bu şarkıları cidden arıyor mu? https://www.youtube.com/watch?v=ZyqSJk6T4co

Bu arada bir kaç videoda nurinin ismi çıkıyor zaten, kendileride zaten bu forumda takılıyor. Bazı ipler falan gördüm, başka sunucuya ait olan ipler. Onlarda doğruysa banlanmaya teşvik.

Allah'ım nelerle uğraşıyoruz şaka gibi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MustafaBeyfendi

CSmiLeFaCe yazdı:dalale denen şahız bu şarkıları cidden arıyor mu? https://www.youtube.com/watch?v=ZyqSJk6T4co

Bu arada bir kaç videoda nurinin ismi çıkıyor zaten, kendileride zaten bu forumda takılıyor. Bazı ipler falan gördüm, başka sunucuya ait olan ipler. Onlarda doğruysa banlanmaya teşvik.
O attığım konuda (Texas a saldırıda videoda) dalele ile arkadaş olduklarını hala demişti

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

tırıvırı. Azıcık büyüseler zaten efendi olurlardı, saldırmakla saldırı yemenin ne olduğunu iyi bilirlerdi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MustafaBeyfendi

CSmiLeFaCe yazdı:tırıvırı. Azıcık büyüseler zaten efendi olurlardı, saldırmakla saldırı yemenin ne olduğunu iyi bilirlerdi.
Arkadaşlar yüzünden zaten oyun oynayamamıştık . Yeni bir nesil daha var (Akeron & BurakBey) bunlarda serverler coreye geçerken biz vurduk biz düşürdük diyerek video alıyorlar. Ama pcleri dahi kasıyor.. :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

Sadece Eski Olan bir şey kaldırmayı unutmuşum o kaldırır mı bilmem ben kaldırıyorum eskiden eklemiştim hala orda kusura bakmayın . @CSmiLeFaCe [@Bilinmeyen Etiket] @redarmygaming

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

kaldırıldı sıkntı yok diye düşünüyorum [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MustafaBeyfendi

İsteyen Yetkililere ColdFire deki videolarını atarım . (Kurucu yetkisi var geçen haftaki toplantı)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

O velet topluluğun da yer alıyor isen senide banlarım Nuri. Bu forum için emek veriyorum bir tane dallama çıkıp sağa sola küfür edip tehtidler savuruyor. Tutupta o ve arkadaşlarını burada barındıracak değilim.
Dalale sağa sola saldırmanın CSD de suç olduğunu bildiği halde saldırdı ve serverı kapatılınca da ağlamaya başladı. Onuru olsaydı saldırmazdı, yada saldırdıktan sonra yasak olduğunu bildiğim halde saldırdım diyip kenara çekilirdi. Burada kimse kendini bir şey zannetmesin, kimse kendini başka birisinden üstün görmesin, göremezde zaten. Dalalenin yaptığı cezasız kalacak değildi. Bende Armağan denen birisine saldırdım, hem de cs1net elimde iken. Ve Ömer TELLİ anında bütün yetkilerimi alıp açıklama bekliyorum yoksa gidersin dedi. Burada böyle. Açıklamamı yapıp Armağan dan özür diledim. Kabul etmeseydi şuan bende burada olamazdım. Ömer TELLİ de açıklamamı kabul etmeseydi MRGaming de olan bütün herkesten özür diler çeker giderdim. Bu işler onur haysiyet meselesidir. CSD ip sahiplerinin de bana güvenmesinin sebebi budur belki de.

Neyse, o dalalenin veletlerininde forumda eklenti yardımı istediğini görüyorum. Ömer TELLİ ile konuşup foruma bi çeki düzen verilmesini talep edeceğim. Kimin kim olduğunu bilelim. Sonra abilerinin konusu açılınca burada küfür ediyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Nuri halla coldfire de baska nıckle kurucu ılk konu cıktında acıl toplantı yapıp boyle bır karar almıslardı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli