Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Wolfteam Mod - Cs44.CSDuragi.COM

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Bundan 2 ay önce kurmuştum CS55 e bu modu, Deben Mod v2 idi galiba kurduğum. Biraz geliştirdim falan fistan.

Serveri kapatacağımdan dolayı 1 ay sonra dedim WF modu açık kalsın bakalım aktiflik ne kadar atar falan dedim eğlenceliydi ilk günkü gibi.

Önereceğim şeyler girmedim daha serverine var yok diye söylersen daha iyi olur Enes.

1 - Havada Silah Asılı Kalması ve Renkli Şekilde Dönmesi (Şu an serverimde mevcut 2 harita var 20 dakikada 1 açılıyor ve 5.75 dakika 1 tur süresi bu yüzden sonlara doğru ufak lag giriyor haritada çok silah olduğundan ama güzel)
2 - Bomba attığında çıkan iz eklentisi
3 - Ateş ettiğinde silahtan çıkan kapalı sarı renkte güçsüz bir iz çıkaran Mermi İzi eklentisi
4 - Mod Name eklentisi servere daha önce giren kişi kendi server listinden ararken CSDuragi.COM yazması yerine WF Mod falan yazdırabilirsin.
5 - Kendinize özel pubbot
6 - Usp ve Glock Engel eklentisi
7 - Attığın Bomba Sana Hasar Vermemesini sağlayan eklenti

Bu tür şeyler kurarak daha da eğlenceli amaçlayabilirsin bunları neden sana örnek olarak verdim çünkü benim serverimde cidden tutuldu ve sevildi.

Karakter isimlerini WF den alabilirsin ben Yiğit Demir, Reinhard, Sarah Linda gibi karakterleri ekledim.

Daha da yeni şeyler yeni eklentiler eklemeyi düşünüyorum kendinize özel nick başında çıkan sıralama veya rank eklentisi (üstteğmen vb artık boş geliyor Güçlü Kurt, Acemi Kurt gibi gibi şeyler olabilir)

Bu mod biraz daha Zombi Modundan dönüştürülerek yapıldığı için ZP-ZM-ZE gibi modlarda kullanılan eklentilere göz atabilirsin.

Burada biraz sana kendi yapacağım şeyleri de söyledim ama sağlık olsun Luxury Gaming adına başarılar.

EDİT 1 : OG ve OGY taglarını getirdim serverime örnek adminlik ;

OG_ulyoS
OGY_ulyoS [S-A] - [N-A] - [V-A] - [E-A]
OG_ulyoS [A] - [C] - [Y] - [YL] - gibi gibi.

Oyun Görevlisi ve Oyun Görevlisi Yardımcısı yetkileri Wolfteam da oldukça meşhur olduğundan böyle yapalım dedik.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

@alpersoylu34Bizimde düşünme gücümüz var çok şükür bu önerilerin hepsini zamanında kurduk ve serverde kurulu eklentiler karakterler dışında.
Gün geçtikçe konuyu takip et yeniliklerimizi sende gör. Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

@alpersoylu34 Biz bu dediklerinin hepsini yaptık zaten . @ENESIZM le beraber daha değişik şeyler getirceğimizden emin şekilde o tag sistemini ortadan kaldırdık. Boş iş gibi geliyor [ bize göre ] .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

alpersoylu34 yazdı: Pzr Eyl 23, 2018 11:51 pm Bundan 2 ay önce kurmuştum CS55 e bu modu, Deben Mod v2 idi galiba kurduğum. Biraz geliştirdim falan fistan.

Serveri kapatacağımdan dolayı 1 ay sonra dedim WF modu açık kalsın bakalım aktiflik ne kadar atar falan dedim eğlenceliydi ilk günkü gibi.

Önereceğim şeyler girmedim daha serverine var yok diye söylersen daha iyi olur Enes.

1 - Havada Silah Asılı Kalması ve Renkli Şekilde Dönmesi (Şu an serverimde mevcut 2 harita var 20 dakikada 1 açılıyor ve 5.75 dakika 1 tur süresi bu yüzden sonlara doğru ufak lag giriyor haritada çok silah olduğundan ama güzel)
2 - Bomba attığında çıkan iz eklentisi
3 - Ateş ettiğinde silahtan çıkan kapalı sarı renkte güçsüz bir iz çıkaran Mermi İzi eklentisi
4 - Mod Name eklentisi servere daha önce giren kişi kendi server listinden ararken CSDuragi.COM yazması yerine WF Mod falan yazdırabilirsin.
5 - Kendinize özel pubbot
6 - Usp ve Glock Engel eklentisi
7 - Attığın Bomba Sana Hasar Vermemesini sağlayan eklenti

Bu tür şeyler kurarak daha da eğlenceli amaçlayabilirsin bunları neden sana örnek olarak verdim çünkü benim serverimde cidden tutuldu ve sevildi.

Karakter isimlerini WF den alabilirsin ben Yiğit Demir, Reinhard, Sarah Linda gibi karakterleri ekledim.

Daha da yeni şeyler yeni eklentiler eklemeyi düşünüyorum kendinize özel nick başında çıkan sıralama veya rank eklentisi (üstteğmen vb artık boş geliyor Güçlü Kurt, Acemi Kurt gibi gibi şeyler olabilir)

Bu mod biraz daha Zombi Modundan dönüştürülerek yapıldığı için ZP-ZM-ZE gibi modlarda kullanılan eklentilere göz atabilirsin.

Burada biraz sana kendi yapacağım şeyleri de söyledim ama sağlık olsun Luxury Gaming adına başarılar.

EDİT 1 : OG ve OGY taglarını getirdim serverime örnek adminlik ;

OG_ulyoS
OGY_ulyoS [S-A] - [N-A] - [V-A] - [E-A]
OG_ulyoS [A] - [C] - [Y] - [YL] - gibi gibi.

Oyun Görevlisi ve Oyun Görevlisi Yardımcısı yetkileri Wolfteam da oldukça meşhur olduğundan böyle yapalım dedik.
Hava da silah kalma eklentisi, ÇÖP bir eklenti. Hiç bir sunucumda kullanmadım kullanmamda.

Bomba iz eklentisi wolfteam ile alakası olmayan bir eklenti ve kurmamamın sebebi bombaların çok kullanılmamasından kaynaklanıyor.

Mermi izi eklentisi kurulu.

Mod name yerine map name değiştirme eklentisini kullandım fakat çalışmadı, galiba sorun bende idi.

Pub bot eklentisini de gereksiz buluyorum. Konsoldan komut geçirmek daha iyi.

Usp glock engelleme basit bir şey, en sona bıraktım.

Attığın bomba kendine hasar vermeli, onun hakkında farklı bir eklenti yazılıyor.

-----------------

Karakter isimleri mantığı güzelmiş onu yapabilirim. Karakter sayısını da arttırabilirim.
O rank sistemini bilerek öyle yaptım. Daha çok wolfteame benzemesini istiyorum. En azından benzemese bile "Fun pro public" moduna yakın oluyor.
OG ve OGY taglarını zaten yapmak temel bir ihtiyaç fakat yanına eklenecek olan [A] gibi taglar işi bozar. Ben hiç tag eklemiyorum.

Önerilerin için teşekkür ederim. Sana da başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

Başarılar dilerim en kısa sürede sw nizde oynamaya gelecek

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

BoSs* yazdı: Pzt Eyl 24, 2018 12:33 am Başarılar dilerim en kısa sürede sw nizde oynamaya gelecek
Teşekkür ederiz. Gelmenizden mutluluk duyarız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala