Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TURK YILDIZLARI DeathMatch Server [cs149.csduragi.com]

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WhenChester

TURK YILDIZLARI DeathMatch Server [cs149.csduragi.com]

Mesaj gönderen WhenChester »

Tür : DeathMatch FFA
Max Kişi Sayısı : 32
Genellikle Oynanan Mapler : de_dust2, de_dust2_long, cs_assault, cs_assault_1337
Anti Hileler : Wall Blocker & Speed Hack & AimDetector & Dosya Kontrol Sistemi & Alias Kontrol.
Server Sahipleri : WhenChester & yAwShOck
Getirilen Eklentiler/Güncellemeler ;
1- AWP Ayyıldız Getirildi.
2- NoMotd Getirildi. (Servere ilk Girdiğinizde Karşınıza Gelen Reklam (Enter İle Geçilebilen)) (Oyuna Serice Giriş Yapabilirsiniz)
3- 100 Kill'e Ulaşılınca Sv_Restart Atılır.
4- Ayyıldız Bıçak Eklendi.
5- Gun Menü Güncellendi. (v2.0) Bomba Kaldırıldı.
6- Üst Kısma Tarih & Saat Eklendi. (Çoğu Kişi thetime Komutu Vardı Gereksiz Olmuş Diyecek Ama En Azından Yazmaya Uğraşmaz)
7- /fps Komutu Getirildi.
8- Kill Bonus Hp Güncellendi (v2.0) Zamanla Artan Hp Düzeltildi.
9- Xp Sistem Güncellendi (v3.0) Xp Kazandığınızda Sadece Seviyeniz Artıp Rütbeleriniz Olacak. Bu Seviyeler ileride Yönetim Kadrosuna Girmenizi Sağlayabilir. :lol:
10- Oyun Başı Armor verme Eklendi.
Geçmişimiz Merak Edenler İçin ;
2018 Yılında XX Firmada Pro Public Olarak Serüvenimize Devam Ederken Kapattık. 2020 Yılında Tekrar XX Firma da CS:GO Mod olarak Faaliyet Gösterdik. 2020 Sonlarına Doğru Kapattık. 2021'de XX Firmadaki Sorunlar Yüzünden Cs Durağı'na Geçmeyi Düşündük Fakat İP Beklemek Ömür Diyerek ten Bulduğum .com'lu İp yi Aldım. Pro Public Olarak Başlasak'ta ön İP'lerde Pro Public Fazla Olduğundan Tutmayacağını Anladım. Ve Serverimizi DeathMatch Yapma Kararı Aldık.
Kardeşim İyi Güzel Hoşta Xp Sistemi neden Var O zaman Özellik vermiyorsa Diyenler Olabilir Hemen Açıklayayım ;
Ben Bunu Bir Adaletsizlik Olarak Görüyorum Yeni Gelen Bir User 100 Can (Örnek veriyorum) ve 50 vuruyorsa 20 Seviye oyuncu 200 can ve 100 vuruyor. Bu da oyunda Adaletsizliğe Sebep Oluyor Bu Yüzden Güncelleme Getirerek Kaldırdık.
Herkese Hayırlı Forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala