Merhaba sevgili CSD Forum ve kullanıcıları ;
Stand Back Warrior's ailesi olarak CS 1.6 platformuna veda ediyoruz.
Sevmek güzel, veda etmek zor. Sevmiyorum gidişleri, hüzünleri.
Her zaman daha iyiyi hedefleyerek bulunduğumuz süre boyunca bana umduğum şeylerden fazlasını kattınız. Buradaki insanları tanımak, bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için herkese çok teşekkür ederim.
Allah herkesin gönlüne göre versin, kimsede gönlümüz kalmadı.
Bu zor ve keyifli süreçte yol arkadaşlarım olmalarından mutlu olduğum klan ekibim ve tüm oyuncu arkadaşlarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Bir gün tekrar karşılaşmak dileği ile hoşça kalın. Önce insan olmayı hiç bir zaman unutmayın ve son olarak hayatınızdan sevgi, saygı ve huzur eksik olmasın.
Stand Back Warrior's CS 1.6 Veda
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 176
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: SBW Family
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: cs.jetaimepro.com
- Clan İsmi: je t^aimeGaming
- İletişim:
Kral Adam , Kral abi yolun bahtin açık olsun herşey gonlunce olsun cs aleminde tanidiğim sayili adamlardansin her daim dostuz kardeşiz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 176
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: SBW Family
- İletişim:
yen1.^ yazdı: Sal Eyl 26, 2023 12:00 pm Kral Adam , Kral abi yolun bahtin açık olsun herşey gonlunce olsun cs aleminde tanidiğim sayili adamlardansin her daim dostuz kardeşiz.
Furkanım, güzel düşünce ve dileklerin için çok teşekkür ederim. Her zaman ve her daim.
Link: | |
Linklerini gizle |