CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Konu Sahibi
YeeBoT
Server Ip/DNS: Yazin Geri Döncez
Clan İsmi: MeKaNTR Ailesi
İletişim:
gönderen YeeBoT » Çrş Kas 25, 2015 3:33 pm
selexron73 yazdı: Gencler defualt sılah modelerı sıkınlerı vs kaldırıp benim silah model skinleri yuklemek ıstıyorum nereye atıcam dosyaları veya nası yuklıcegım bılgısı olan lutfen alltan anlatsın iyi günler
Konu açmadan önce biraz foruma bakın lutfen
Buyur;
Kod: Tümünü seç
https://forum.csduragi.com/eklentiler-pluginler/ghw-weapon-replacement-silah-modeli-degistirme-plugini-t261.html
decklider
Server Ip/DNS: cs46.csduragi.com
Clan İsmi: 4Justice |
gönderen decklider » Cmt Ara 26, 2015 8:02 am
YeeBoT yazdı: selexron73 yazdı: Gencler defualt sılah modelerı sıkınlerı vs kaldırıp benim silah model skinleri yuklemek ıstıyorum nereye atıcam dosyaları veya nası yuklıcegım bılgısı olan lutfen alltan anlatsın iyi günler
Konu açmadan önce biraz foruma bakın lutfen
Buyur;
Kod: Tümünü seç
https://forum.csduragi.com/eklentiler-pluginler/ghw-weapon-replacement-silah-modeli-degistirme-plugini-t261.html
Ortak madem herseyibiliyon bu ctmenu nasil kaldircaz 2 tane ct menu oldu
Konu Sahibi
YeeBoT
Server Ip/DNS: Yazin Geri Döncez
Clan İsmi: MeKaNTR Ailesi
İletişim:
gönderen YeeBoT » Cmt Ara 26, 2015 12:27 pm
@decklider modlardan jailbreak modunu kapat daha sonra configs icinde olan mapconfig e gir ordan plugins ininden ctmenuyu kapatabilirsin
decklider
Server Ip/DNS: cs46.csduragi.com
Clan İsmi: 4Justice |
gönderen decklider » Cmt Ara 26, 2015 1:45 pm
YeeBoT yazdı: @decklider modlardan jailbreak modunu kapat daha sonra configs icinde olan mapconfig e gir ordan plugins ininden ctmenuyu kapatabilirsin
Ortak ben jailin kendi menusunu kapatmak isdiyom benim yukledigimi degil