Aktif olarak suncularda kullanılan kasa pluginlerinin yerine farklılık getirmemiz gerektiğini düşünürek csgo oyunundaki topluluk sunucularını inceledik ve modu hazırlamaya başladık.Öneri ve isteklere her zaman açığım , eksiklerimin olduğunu düşünüyorum.Eksik gördüğünüz kısımları söylerseniz sevinirim. Herkesi sunucuma bekliyorum.Bayram dolayısı ile aktif olamayacağım bayram sonrasında modu geliştirmeye devam edeceğim.
Server Adresi : csgo.polestargaming.net & 213.238.173.131
Web Site : polestargaming.net (YAKINDA)
Sunucu Yönetimi
LYKIA // Abdullah İkiz
Mehmet// Mehmet Ün
Servere girdiğinizde sizi default csgo silahları ve default eldiven karşılayacaktır.Server girişinde biraz beklemeniz gerekecektir çünkü yüklenen silah modelleri , player modelleri ve ses dosyaları gibi indirilmesi gereken şeyler vardır.
Glove Menü Hakkında : Modellerin içersine eldivenler entegre edilmiştir. 1 modelin içinde 5 farklı eldiven mevcuttur!!
Sunucu Eklentileri :

Başlangıç Eldiveni :

Seçtiğimiz Eldiven (TURTLE GLOVE) :

AWP WS Menüsü İçeriği (örnek olsun diye onu göstermek istedim)

! Knife WS Bilgilendirmesi : Knife ws menüsüne default bıçak ile giremezsiniz ilk olarak !knife yazarak bıçağınızı değiştirmeniz gerekmektedir.Knife menüsünden bıçağınızı değiştirdikten sonra Knife ws menüsü girdiğinizde seçtiğiniz bıçağın modelleri karşınıza çıkacaktır.(örneğin default karambit seçtim ws menüsü girdiğimde karambiti boyayabiliyorum)
Ws Menüsü Geliştirilecektir
Elimden geldiğince yapmış olduğum modu tanıtmaya çalıştım eksiğim elbet vardır okuduğunuz için teşekkür eder sunucuma hepinizi beklerim seviliyorsunuz.