» TS3 : [url=ts3server://ts8.csduragi.com]~ TS3 İçin Tıkla Yeter Kanka ~[/url]
~ Facebook : ~~ TIKLA ~
MeKaNTR # JailBreak Ailesi Olarak Tarzımız'ı Açıklayalım ;
✓ Kafamıza Ne Eserse Onu Yapabiliriz.
✓ Eğlence Ve Zevke Gerektiği Kadar Yer Veririz.
✓ Eski Yeni Muhabettine Bu Serverda Rastlamazsınız
✓ Hakkınız Yenmez En İnce Ayrıntısına Kadar Araştırılır.
✓ Önceden Oynadığın Clanlar Umrumuzda Bile Değil Sen Şu an Burda Ol Yeter.
✓ Kurallar'mı Boş Ver Kuralları Kim Takar Demek İsterdim Ama Bizimde Yazılı Olmayan Kurallarımız Var
Peki MeKaNTR # JailBreak Ailesi Ne Yapabilir ?
Açıkçası Bunu Ben Bile Bilmiyorum Çünkü Ben Map,Plugin,MilkShape3d Ve Mobil Oyunları Tasarlayan Biriyim Canım Ne İsterse Yapabilirim Belkide Ama Canım İsterse Tabi Kısacası Plugin(Eklenti) Yönünden Geri Kalmayız.Topluluk Olarak Ne Yapabiliriz Diye Soruyorsan İlk Önce Topluluğun Parçası Olup Bunu Kendin Kestirmelisin.
Bütün Serverlarda Aynı Eklenti Varsa Biz Onu Kullanmayız Öyle Bir Sv Burası
Kesinlikle Başka Serverlardan Özenip(Kendisine Has) birşeyi Kendimize Aynısını Yapmayız Çünkü Bunu Fikir Hırsızlığı Olarak Kabul Ederiz
Sizin Diğer Serverlardan Farkınız Ne ?
Sunucu Sahipleri Tam Bir Deli Moruk 1 Tanesi Hariç Bu Sunucu Sahipleri Öyle Huylara Sahiptir Ki Kendine Dikkat Etmen Gerekebilir.
✓ Deniz Ateş -> Abimiz Zaten En Aklı Başında İnsanlardan Biri.Bu Kişiden Saygını Eksik Etmiyceksin.!!
✓ ByDarkinq -> Kötü Anıma Denk Gelme Kalbin Kırılır İyi Anımda Benden Birşey İste Kötü Hale Geçerim Vakitsiz Espri Yap Ban Atarım Tabi İyi yanlarımda var bazen öyle iyi olabiliyorum ki yetkiyi oyuncakmış gibi verebiliyorum Ama Biraz Sorumsuzum Engelliyimdirde Aslında Ve Üşengecim
✓ Mukerrem -> Bişey İsteme S...r.Sevdiği İnsan Ol Adam Ol Yolun Sonuna Kadar Seninle Gelir.Aa Birde unutuyordum Sakın Bundan Yetki İsteme Yetki İsteyenlere Uyuz Olup Takıyor Sakat

Hmmm.. Peki İyi Güzel Biraz Server Özelliklerinizi Sayarmısınız ?
ByDarkinq : Ne Anlatıcam Uzun uzun Gel Ve Gör Ama Slot veya Admin Olmadan Tadı Çıkmaz Bide Ts Gel
Madem O Kadar İyisiniz Neden Rankınız Geride ?
ByDarkinq : Kanka LYS Sınavı Var Ne S....cem CS'yi Allah İçin
Mukerrem : Aynen Kanka Ayrıca Maç İzlicem Ben Arkadaşlarla Gezcem Program Dolu
KAPTANSIZ GEMI OLMAZ SONUÇTA DEĞİL Mİ ?
Peki Niye Bunları Biriyle Konuşuyormuşsun Gibi Yazdın ?
ByDarkinq : Kanka Ne Biliyim Ya Böle Daha Zevkli Oldu Biliyonmu