CeLLaT* yazdı: Cum Mar 23, 2018 3:45 pm
Başarılar dileriz
Tesekkur ederim kardesim
Rica ederim Bı ara Furiendeki menüleri atarsın özelden dhdhxhz
Normalde menuleri Türkiye de ilk biz yaptik baska hostingde sunucu vardi kimse bilmiyordu sonra 101 ile paylastik onlar kurdu csd de de swler tutuyor o yuzden biz geride kaldik biraz menuler atarmiyim bi bilgim yok www.fb.com/newhorrortr yazarsan bi ara atarim
pasa55 yazdı:
Normalde menuleri Türkiye de ilk biz yaptik baska hostingde sunucu vardi kimse bilmiyordu sonra 101 ile paylastik onlar kurdu csd de de swler tutuyor o yuzden biz geride kaldik biraz menuler atarmiyim bi bilgim yok www.fb.com/newhorrortr yazarsan bi ara atarim
Evet kendisi aynı zamanda Dark Professional kanalının sahibidir adıda yusuf uyan lan rüyadan çöp! burdan salla sallayabildiğin kadar sizin arenanız burası
pasa55 yazdı:
Evet kendisi aynı zamanda Dark Professional kanalının sahibidir adıda yusuf uyan lan rüyadan çöp! burdan salla sallayabildiğin kadar sizin arenanız burası
Oo sen yasiyomusun ya bi texture programini istedik vermedin bulduktan sonra helal diyosun ne nankor bir insansin sen allah allah soylesene o furien pluginleri kimden aldin ?
pasa55 yazdı:
Evet kanalinda serverinde basarilisin unutma sen server acarken kimlerden plugin istedin kimlerden ne aldin en az senin kadar da kimlerden plugin aldiysan onlarinda o kadar hakki var o serverlerinde senin yaptigin modlar evet essiz guzellikte yapabilirsin ama bunu zombie ve furien icin soyleyemiyecegim zaten tek gordugun uzere suanda turkiyede 2 tanr tutulan server var sen ve ben gt de 855 rank yaptim 14 gunde sadece semiclip icin serveri bir hafta bakima aldim ve yaptimda suanda tekrar 800 lere 500 lere indirecem ranki