Nejat'a ortak olmayın arkadaşlar 100 lira attım ortaklık için, 2 gün sonra serveri kapatıyorum dedi. Çıktım kendim server açtım 22'ye. Şimdi tekrar serveri açtı. Sonuç olarak benim param gg oldu.
Yusuf Can Avcı yazdı: Cmt Eyl 18, 2021 10:20 pm
Nejat'a ortak olmayın arkadaşlar 100 lira attım ortaklık için, 2 gün sonra serveri kapatıyorum dedi. Çıktım kendim server açtım 22'ye. Şimdi tekrar serveri açtı. Sonuç olarak benim param gg oldu.
bırakıyorum dedim tekrar döndüm. sende gittin cs22 alma dedim boş yere gidip aldın. eski oyunclarını cs25 çağırmadın. gitmişssin cs22 oyuncuları çağırmışsın sw ilgilenmeyince tabi dolmaz şimdi sana inat gittim cs25 tekrar jailbreak yapıp doldurcam. bırakcağım zamanda bütün oyuncuları yönlendiririm.
Yusuf Can Avcı yazdı: Cmt Eyl 18, 2021 10:20 pm
o parayıda bilerek cs104 aldım oynamıyorum verim istiyorsan
Valla kardeşim ben önceki servere de herkesi çağırdım ama yönetme konusundaki eksikliğin serveri boşalttı. Arkandan da konuşmuyorum ayrıca normal bir şekilde söylüyorum. Paramı geri vereceksen hemen iban atabilirim bu arada sözünün arkasında mısın?