2012 lerden beri Teccnoo_Clan, Angel Of Clan, S[a]w # Clan ile ortaklık sürdürdüğümüz CsZombie.ORG ortamını yeniden açtık.
Serverimiz Zombie Modunun öncülerindendir.
TR ZOMBİE MODda 2013lerden beri 1 ve 2.ligimiz var aktif olduğumuz yıllarda herzaman kaliteli ve oynanabilir nitelikte ortam oluşturmaya çalıştık.
Modumuz Zombie Biohazard modun orijinal halidir, herhangi silah model skin ekstra item, bunny , silah menüsü v,s gibi şeyler yoktur.
Amacımız tamamıyla sade ve görüntü bozukluğu olmadan zevkli eğlenceli maceralı bir okadar da gerçekci oyun oynatmaktır.
Günümüzdeki zombie serverların eklentilerinden modellerinden skinlerinden sıkılanları ve bıkkınlık içinde olanları anlayabiliyoruz.
Bu yüzden serveri tamamıyla en sade ve orijinal halinde tutuyoruz.
Zombie Biohazard Mod v2 Beta3b versiyonun orijinali Türkiye de sadece bizim serverimizde bulunmakta.
Bu modu bilmeyenler için bahsedeyim,
5 Zombi sınıfı mevcut, bunlar: Slum, Stalker, Hulk, Leaper, Gonome dir
Her bir zombinin kendi özelliği vardır hepsinin farklıdır.
Slum: Normal bir görünümdedir canı 170 dir aşırı tepmez fakat headshot vuruşlarını rahatça yiyebilir.
Stalker: Hızlı bir zombidir, görünümü oldukça korkutucudur, Kollarıda uzundur canı 120dir hızlı olması bir avantajdır fakat bombadan çok etkilenir.
Hulk: Güçlü Zombiedir isminden anlaşılacağı üzere, Canı 200dür Hs kolay yemez.
Leaper: Zıplayan zombidir, bu zombinin gravitiys i düşüktür, diğerlerinden 2 kat zıplar. Ancak canı 130dur, hs ve bomba direnci çok azdır.
Gonome: Hızlı can dolduran zombidir, canı 150dir, bombadan az etkilenir. zombie sınıfları bunlardır oyunda ulaşmak için /class yazarak ulaşabilirsin ve istediğini seçip oynayabilirsin.
Mod hakkında daha fazla bilgi için Youtube hesabımızdaki videolara göz atmanı öneririm.
Zombie Biohazard modunda haritalar özenle seçilir yaptırılır ve en uygunu sunulur, Map konusunda oldukça titiziz.
Peki bu maplar nasıl olmalı der isek, uzun delikli tepelere çıkabilen kısacası saklanacak ve savunması iyi yapılacak şekilde olmalıdır.
Top15 ve rank sistemi hakkında:
Yaza özel top15'i haftalık sıfırlıyoruz 1. olanlara 1 aylık adminlik hediye ediyoruz.
Adminlik nasıl kazanırım diyorsan: serverda aktif bulunmalısın, ilgili olmalısın, sahiplenme duygusuyla hassas davranmalısın, discordumuzda aktif olmalısın, serverda ve başka ortamdaki konuşma tarzın iyi olmalı, en önemlisi sürekli bizim yanımızda olduğunu elinden geldiğince emek vererek çalışacağını belli etmelisin. Biz yeterli ve uygun gördüğümüz kişileri discorda çağırarak konuşuruz ve anlaşırız.
Not:Her cuma akşam 21.00da discordda konuşarak zombie oynuyoruz, birbirimizi komute ederek sen mermi değiş ben sıkıyorum veya sen sık ben mermi değişiyorum gibi taktikler ile zombileri öldürüyoruz çok zevkli oluyor gelin

Discord katılmak için: https://discord.gg/ZrxKaaC
CsZombie.ORG Orijinal Zombie Biohazard Server
SERVER IP: 213.238.173.238
Bize ulaşmak için Facebook, Youtube ve sitemizi takip edin
Facebook: CsZombie.ORG
Youtube: CsZombieORG ZM
Instagram: www.instagram.com/cszombieserver
Twitter: https://twitter.com/cszombieorg
Web site: www.cszombie.org
Serverdan Resimler